Team Waitz for første gang på Fuerteventura

Marthe Katrine Myhres blogg

– Det kunne jo ikke blitt bedre tidspunkt å reise hit til Playitas Resort på Fuerteventura enn akkurat disse ukene. Hjemme er det superkaldt og en god del snøvær. Noe jeg som løper ikke er spesielt glad i, men ski-jenta i meg er veldig takknemlig for.

Marthe Katrine Myhre har oppdatert bloggen sin med et par rapporter fra den pågående treningsleiren på Playitas med sin trener Jack Waitz og Tone Ilstad Hjalmarsen, i det som hun rapporterer som svært inspirerende omgivelser.

Playitas-jan-2014-1
Marthe Myhre er på Playitas på Fuerteventura for første gang og ser ut til å trives. (Foto: Privat)

– Her er mange gode idrettsutøvere å møte til enhver tid. Imponerende å se det svenske terrengsykkellandslaget på sine økter. Stig Andre Berge og resten av den norske brytergjengen med 3 økter om dagen… Det gir inspirasjon å se de. Som de selv sier: “Vi vet at konkurrentene trener hardt, da må vi bare trene enda bedre og hardere”. En god leveregel for å bli så god man bare selv vil, skriver Marthe som anbefaler Playitas for de som liker en aktiv treningsferie.

– Playitas Resort gir dere “alt”. Et område som er lagd for idrett. Treningssenter, tennis, olympisk basseng, innendørshall, golf osv., osv. De arrangerer spinningtimer, svømmekurs, tenniskurs, Kettlebell-timer, RedCord-timer, salsakurs og mye mer.

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

Les mer på marthemyhre.no.

Kontraster

Playitas-jan-2014-2
I ÅR: -Fryser dere hjemme? spør Marthe Myhre og la ut dette bildet på facebook.
Marthe_Myhre_IMG_2272
I FJOR: I dag starter NM på ski på Lillehammer. Men denne gangen blir det for første gang på mange år uten Marthe Myhre fra Vind IL på startstreken. I fjor ble konkurransesuget for sterkt og hun bråbestemte seg for å stille I NM, der det ble 27.plass på 10 km fristil. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)

 

sportsmanden.no

 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

2 thoughts on “Team Waitz for første gang på Fuerteventura

Kommentarfeltet er stengt