FolloLøpingSkiLøpet

Sebastian Håkansson i farten igjen – vant SkiLøpet

Sebastian Conrad Håkansson er en allsidig idrettsutøver. En uke etter at han ble nummer 4 i VM på 100 km på ny norsk rekord – hans andre for året – stilte han til start på 10 km i SkiLøpet. Der tok Håkansson kommandoen fra start til mål og vant på 32.19 i den ikke helt lette løypen i Ski.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

– Solo hele veien i en noe kupert løype, litt tung i bena fra 4 kilometer og ut. Jevn splitt. Ok fornøyd med tanke på sist helg, skrev han selv på Strava.

Even Storeheier var 34 sekunder bak til andreplass på 32.53. De to var i egen egen klasse. Nummer tre ble Lars Fredheim Hodne fra Sandnes IL på 35.07.

RÅSKINN: Sebastian Conrad Håkansson fosser forbi turgåere og deltagere på 5 km.
STERKT LØP: Even Storeheier løp også under 33 minutter.
PÅ PALLEN: Lars Fredheim Hodne ble nummer 3.
RASKE-ROGER: Team Sportsmandens bestemann, Roger Thompson, formelig flyr over bakken. Roger ble nummer 5 på 36.33 og hadde nest raskeste tid i den avsluttende Pendlersprinten – et eget strekk til mål med egen tid.
OVERLEGEN KLASSESEIER: Charles Granquist fra Team Sportsmanden og Oppegård IL tok en knusende overlegen klasseseier i M50-54 år med over fem minutter med tiden 39.12. Charles prioriterer gjerne lokale løp.

Eline Granne tok hjem seieren hos kvinnene

Eline Granne fra nabobyen Drøbak vant kvinnenes milløp på 37.39, snaue minuttet foran Silje Christiansen fra Driv IL. Også her var de to beste i en egen klasse, mens Vilde Obel Vigerust fra Bøler IF tok den siste pallplassen med 40.19.

VANT: Eline Granne på vei til klar seier i SkiLøpet.
SPREK: Silje Christiansen ble en god nummer to.
Vilje Vigerust ble nummer tre etter et meget godt gjennomført løp. (Teksten her er rettet)
SMIL: Det er imidlertid ingen tvil om at dette er nummer fire i løpet, Ingrid Kay fra Ski, som kom i mål på 41.58.
FLERE SMIL: Like bak kommer like blide Margrethe Førre Nardocci fra Langhus, som ble nummer fem på 42.28.
BEST I TEAMET: Elin Ones var beste kvinne i Team Sportsmanden med niendeplass totalt og nummer to i K35-39 år på 45.07.

Ny folkefest i Ski – men færre deltakere

Totalt 215 fullførte 10 km, mens 131 løp 5 km. Som for de fleste andre løp er dette en klar nedgang sammenlignet med deltakerantallet fra årene før pandemien. På det meste var det rundt tusen deltakere i SkiLøpet, men stemningen i målområdet i gågaten i Ski sentrum var som vanlig upåklagelig, med barneløp, speaker, masse tilskuere, god stemning og fin premieutdeling på torget etterpå.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Resultater SkiLøpet 2022

Se alle tidligere reportasjer fra SkiLøpet

For 5 km, se egen reportasje her.

Vi legger også ut et stort album med rundt 175 bilder fra SkiLøpet, som krever enten Sportsmanden Premium (+) eller medlemskap i Team Sportsmanden. Da får man full tilgang og fri bruk av alle bilder, og støtter samtidig Sportsmanden sitt mangeårige gratisarbeid med et lite beløp. Betaler du for Sportsmanden Premium (+) kan du også få gratis medlemskap i Team Sportsmanden, med enkelte andre spesialtilbud som rabatt på løpesko fra Xtep og enkelte løp. 
Du kan lese mer om Sportsmanden Premium her

Mer om Team Sportsmanden her

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -