FjellmaratonTeam SportsmandenTerrengløp

Pål og Åse fra Team Sportsmanden tok hver sin seier i Fjellbukken

Fjellbukken – det 10 km lange og populære terrengløpet som inngår i Fjellmaraton – ble vunnet av løpere fra Team Sportsmanden både for menn og kvinner.

Aller raskest var Pål Onsrud som vant med den sterke tiden 39.01 i den kuperte løypen. Løperen fra Gjøvik avanserte dermed ett steg på seierspallen etter å ha blitt slått av den tidligere langrennsstjernen Anders Gløersen i 2018. Dermed ble det heller ikke en ny seier til Rustad IL, som imidlertid tok de fire neste plassene på resultatlisten! Og med far og sønn Tor Olav og Audun Nesheim Hægeland på de to andre pallplassene med henholdsvis 40.39 og 40.59.

–Formen er bra ja, kunne vinneren bekrefte etterpå. Onsrud satt nylig personlig rekord på halvmaraton i Gøteborgsvarvet, men liker seg vel så godt i terrenget, og viste altså igjen at han aldri har vært bedre.

Og ikke nok med det – Åse Klinkenberg, fra Team Sportsmanden hun også – fulgte opp med å vinne kvinnenes løp på 47.22. Veteranen fra Jevnaker slo en så god løper som Julie Larsen fra Sarpsborg IL med drøye halvminuttet (47.56), mens svenske Ingrid Vikman fra Strandbygda IL ble treer på 48.05.

Team Sportsmandens tredje deltaker i Fjellbukken – Tore Bjerkrheim, som løp for Nesbyen IL – ville heller ikke være noe dårligere og tok en klar klasseseier i M55-59 år på sterke 46.17 – med bror Terje som en god nummer to!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
SPREK FAMILIE: Mens mor Åse vant hele greia, stilte resten av familien mannssterke opp. Her med samboer Jon Arne Skrove og en av de to guttene som løp Miniton. Faren til Emil er for øvrig Svein Inge Buhaug, som tok en klar seier i M50-54 år.
Åse Klinkenberg med flott førstepremie.
Tore Bjerkrheim er alltid med i Fjellmaraton, som en flott oppkjøring til Birkebeinerløpet, der han nærmer seg 80 merker totalt.

Vil DU bli med i Team Sportsmanden?

Selv om teamets deltakere gjorde det særdeles godt i Fjellbukken, er Team Sportsmanden absoutt ikke bare for elitemosjonister. Tvert i mot er Team Sportsmanden for alle, og ikke minst for mosjonister som ikke har en naturlig tilknytning eller tilhørighet til et idrettslag, selv om det heller ikke er noe hinder. Team Sportsmanden er for alle, uansett nivå, alder og bosted.

Du kan lese mer om Team Sportsmanden her.

Flere deltakere fra Team Sportsmanden i Fjellmaraton

Egil Løken løp maraton og hadde en fin tur over fjellet på pene 3.28.45 i sluttid.
Henning Engen Andersen løp halvmaraton på 1.30.49
Frode Monsen klarte endelig å komme under 1.30 på et halvmaraton igjen, med sluttiden 1.29.29.
GOD STEMNING: Teamleder Frode Monsen koser seg med gode løpevenner etter endt dyst. Til venstre Åse Klinkenberg og i midten er Hans Edgard Rakeie, som inviterer til Krokskogen Halvmaraton lørdag 25.juni. Takk for i år!

Vinneren av Fjellbukken Pål Onsrud har vi dessverre ikke bilde av denne gangen. Ei heller Bjørn Egil Nordseth, treer i Miniton.

Mer om maraton, halvmaraton og miniton i årets Fjellmaraton her

Sportsmanden.no

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -Resultater

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -