FollotrimmenResultater

Erling Christiansen og Emilie Kongsten raskest i Finstadmarka

Det tredje løpet i Follotrimmen var den relativt teknisk krevende terrengrunden på 7,3 kilometer i Finstadmarka utenfor Ski. Som i første løp, ble det en tett duell mellom Geir Gjessing fra Ski IL og Erling Christiansen fra Team Sportsmanden. Og igjen var det sistnevnte som trakk det lengste strået med ni sekunders margin, med den gode vinnertiden 25:44.

– Takk for morsom og teknisk trasé. Godt merket også. Solid arrangement, skrev vinneren til Follotrimmens Facebookside.

Erling Christiansen liker seg i terrenget og har tidligere blant annet vunnet de lokale terrengløpene Svartskogløpet og Grønliåsen rundt, men han deltar i Follotrimmen for første gang i år.

Topp 3 menn:

1. Erling Christiansen, Team Sportsmanden, 25:44
2. Geir Gjessing, Ski IL, 25:53
3. Mathias Stähli, Løplabbet AS, 26:59

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

På forsidebildet (foto: arrangøren) sees de tre i fremste rad like før start i hhv oransje, rød og sort trøye.

På damesiden var Emilie Kongsten tilbake igjen med en ny seier på tiden 31:31.

Topp 3 kvinner:

1. Emilie Kongsten, 31:31
2. Margrethe Førre Nardocci, Langhusløperne, 32:52
3. Guro Person, 33:06

Resultater Follotrimmens 3.løp 2022 fra Finstad i Ski

-Se denne trivelige gjengen! Jeg fant noen kjente fjes etter målgang på dagens Follotrimmen, skrev Merete Bolin og la ut dette bildet i Team Sportsmanden sin Facebookgruppe. Fra venstre Halvor Steinsholt (vinner M30-34 år på 30:35), Jan Billy Aas (nr.4 i M450-44 år på 31:15), Merete Bolin (vinner K55-59 år på 36:14), Hans-Jørgen Lund (nr.6 i M55-59 år på 34:53), Steinar Lien (nr.4 i M55-59 år på 34:13 dagen etter klasseseier i Stomperudkarusellen) og Guro Drottning Aarnes, vinner K60-64 år på 37:33. Sistnevnte løper for Ås IL, mens de øvrige fem er flotte representanter for Team Sportsmanden.
-Sesongens 3.Follotrimløp er vel i havn. Gjengen fra Skimilajoggen leverte i dag ei godt merka løype i Finstadskogen. De fikk mye skryt fra deltakerne. I dag var det 32 trimmere og 101 løpere. Nå blir det tre ukers pause pga 17.mai og Kristi Hinmelfartsdag. Follo museum i Drøbak 1. juni er neste Follotrimløp, skrev Sidsel Tandberg på Follotrimmens Facebookside. På bildet er hun sammen med Kjell Kristiansen (85 år), etter fullført løp i trimklassen. «Imponerende. Alltid hyggelig at du kommer på Follotrimmen, Kjell», sa Sidsel.
Foto: arrangøren

Les om den tøffe duellen i første løp i Follotrimmen

Slik gikk det i Follotrimmens andre løp i Ås

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -