ProduktinnholdUtstyr

Ny «Norgeskolleksjon» kan bestilles nå

Skal du løpe maraton eller et annet løp i utlandet i år? SportDesign lanserer nå en helt ny «Norgeskolleksjon».

Mange mosjonister synes det er ekstra artig å løpe med trøye med norsk flagg på brystet på løp i utlandet. Det vekker gjerne både litt ekstra oppmerksomhet og heiarop fra tilskuere, og gir kanskje også noen en liten følelse av å «representere Norge». Mange har opp gjennom årene brukt den populære Kondis-singleten, og Din Løpetrøye har tidligere tilbudt egen t-skjorte og singlet med Norge-motiv.

Nå tas dette et skritt videre i den nye kolleksjonen fra SportDesign. Foruten en helt ny t-skjorte og singlet, tilbys her både shorts i alle de tre norske fargene, kort tights, overtrekkstøy og litt ekstrautstyr som pannebånd, lue og sleeves.

Mot et lite tillegg kan du også få ditt eget navn og/eller teamets, idrettslagets eller bedriftens logo på tøyet.

Dette er et bestillingsprodukt som har bestillingsfrist 28. februar.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Bestillingsskjema med bilder

Sportsmanden.no


Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -