Ny «Norgeskolleksjon» kan bestilles nå

Skal du løpe maraton eller et annet løp i utlandet i år? SportDesign lanserer nå en helt ny «Norgeskolleksjon».

Mange mosjonister synes det er ekstra artig å løpe med trøye med norsk flagg på brystet på løp i utlandet. Det vekker gjerne både litt ekstra oppmerksomhet og heiarop fra tilskuere, og gir kanskje også noen en liten følelse av å «representere Norge». Mange har opp gjennom årene brukt den populære Kondis-singleten, og Din Løpetrøye har tidligere tilbudt egen t-skjorte og singlet med Norge-motiv.

Nå tas dette et skritt videre i den nye kolleksjonen fra SportDesign. Foruten en helt ny t-skjorte og singlet, tilbys her både shorts i alle de tre norske fargene, kort tights, overtrekkstøy og litt ekstrautstyr som pannebånd, lue og sleeves.

Mot et lite tillegg kan du også få ditt eget navn og/eller teamets, idrettslagets eller bedriftens logo på tøyet.

Dette er et bestillingsprodukt som har bestillingsfrist 28. februar.

Bestillingsskjema med bilder

Sportsmanden.no


Annonse (Klikk på bildet for info)
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!