Annonsebasert innholdUtstyr

Få din egen treningsplan fra My ASICS

Vil du nå dine egne løpemål? Det være seg om du trener mye eller lite, om du løper hurtig eller sakte, kort eller langt. Nå kan du få ditt eget, personlige treningsprogram fra My ASICS, skreddersydd for å nå dine mål. Asics har nemlig laget en ny app som kan lastes ned gratis, der du både kan spore treningsturene, lagre treninger og føre treningsdagbok, lage ditt eget team der dere kan utveksle erfaringer og følge med på hverandres treninger, og ikke minst – du kan få et skreddersydd treningsprogram!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Asics-WHY-RUN-A-MARATHON-1000x500_normal
Ved å oppgi dine egne, personlige mål for en gitt distanse, lager My ASICS ditt eget treningsprogram, som du daglig kan bruke som et hjelpemiddel både til å kontrollere treningen og til å bli ekstra motivert til å nå dine mål. Du kan f.eks skrive inn at målsettingen er å løpe Oslo Maraton i september på under 3.30, oppgi noen flere opplysninger – og få ditt personlige treningsprogram i retur som du kan følge helt frem mot Oslo Maraton.

Selve treningsplanen får du tilgang til via denne videoen med den franske sprintstjernen Christophe Lemaitre, som også gir noen gode tips for hva som er viktig for å få fremgang:

Vi siterer også litt fra Asics sine hjemmesider:

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Treningsdagbok, målsetting og treningsplan
Å skrive treningslogg kan være et flott treningshjelpemiddel. Det kan kreve litt ekstra tid i starten, men etter et par uker vil du se fordelene ved å gjøre det. For det som mange løpere starter som en enkel logg, utvikler seg etter hvert til en personlig og evig løpedagbok.

Asics-treningsdagbok

En treningslogg er et flott verktøy for å sette mål, ettersom det gjør deg bevisst på fremgangen du gjør. Du kan prosjektere din tidligere fremgang inn i fremtiden og lage din egen treningsplan som du kan justere underveis.

Å sette mål er ikke bare en måte man kan utvikle seg som løper på. Det kan også hjelpe deg med å holde motivasjonen oppe. Etter hvert som du når dine mål, øker motivasjonen og løpingen blir mer belønnende.

Og på bakgrunn av din egen målsetting, kan du altså få din personlige treningsplan fra

My ASICSBETTER YOUR BEST: 

«From running a marathon to winning the football league, the MY ASICS app gives you the support you need to achieve any sporting or fitness goal. Use your timeline to stay motivated, plan your training, track your progress and get a boost or two from friends along the way».

Lykke til!

Asics-banner-program

sportsmanden.no
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -