AdventsløpetRun4life Challenge 2021

Se hvem som løp lengst i December Challenge 2021

Run4life Challenge 2021 ble avsluttet med december Challenge. Dette bestod av to alternativer; enten kunne man delta i Adventstrimmen og samle flest mulig kilometer i perioden 1. – 24. desember. Eller man kunne velge Adventskalenderløpet og samle på «kilometerluker», med mål om å åpne alle 24 lukene.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Lengste distanse i Adventstrimmen loggførte Jan Billy Aas, som endte på hele 627 kilometer. Morten Vestvik (311 km) og Ove Hamre (250 km) var de to andre som klarte trinn 2 i trimmen, å passere 250 kilometer. I tillegg klarte 5 deltakere trinn 1-målet om 100 kilometer.

Deltakelsen var ikke all verden, og enda mindre på Kalenderløpet. Men to personer som imponerte med å klare å åpne alle de 24 kalenderlukene, tilsvarerende 300 kilometer totalt, var Veronica Schmelck fra Moss IL og Rolf-Erik Østerås fra Northern Runners.

Her er alle resultatene

Veronika Schmelck klarte hele julekalenderen i December Challenge.
Morten Vestvik tilbake hele 311 km, mens Inger Johanne Klokset noterte seg for 151 km i Adventstrimmen. Morten la ut dette bildet (og forsidebildet) etter en tradisjonsrik løpetur i Haugesund på selveste julaften med følgende tekst:
«Tradisjonen tro ble julaften innledet med en nisselueløpetur kl 07.30. En stolt tradisjon på Haugalandet som har pågått i ca. 10 år (vi har ikke helt funnet ut når første løp var) og en veldig fin start på dagen. Flott vær med 5-6 kuldegrader og lite vind.
Da var Adventstrimmen ferdig og det ble totalt 311 km for mitt vedkommende. Må være godkjent det.»
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -