Nedtur og opptur i Rallarvegsløpet…

Bjørn Tore Kronen Taranger vant Rallarvegsløpet i fjor, etter seier begge dagene. I år måtte han nøye seg med 9.plass, etter en tung første dag. Men andre dag var likevel en opptur for Bjørn Tore, som nå starter forberedelsene mot VM på 100 km i Sør-Afrika 26.oktober!

Her kan du lese bloggen hans om nedtur og opptur i Rallarvegsløpet – og om et kjempeflott arrangement!

Rallarvegsløpet2013
John Henry Strupstad løp som en virvelvind fra Flåm til Finse, han gjorde unna den første etappen på den fantastiske tiden: 3:55:38, som er ny solid løyperekord! Rått! Bøyer meg i støvet! Det skriver Bjørn Tore på bloggen sin. Her fra starten av dag 2, der bloggeren i sin fargerike drakt tar teten ut fra Finse foran nevnte Strupstad. Foto: Hentet fra bloggen og tatt av Runar Gilberg, Kondis
sportsmanden.no
0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)