HalvmaratonHelgeløpetRun4life

Vidar Ellefsen og Inger Johanne Klokset vant Helgeløpet #5 halvmaraton

Det var begrenset deltakelse på halvmaratondistansen i det femte Helgeløpet, som ble arrangert som virtuelt løp helgen 8. – 10. mai. Vant gjorde veteranene Vidar Ellefsen (bildet) og Inger Johanne Klokset.

–Godt fornøyd med en del vind og ikke helt flat løype, skrev Vidar Ellefsen i Facebookgruppen Løpskarusellen etter å ha rapportert tiden 1.32.49 fra sitt løp i Asker, i en ikke rundløype med 271 høydemeter.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Morten Vestvik var nest best av mennene, mens det var svært tett om tredjeplassen, der Jan Rune Nuland var 6 sekunder foran Terje Dahl i mål fra sine løp henholdsvis i Haugesund og i Asker.

Superveteranen Vera Nystad fra Søgne IL var nest best av kvinnene, mens Trine Lise Nørstad Inglés fra Tjøme Løpeklubb var tredje kvinne som fullførte. Hun løp sin halvmaraton i terrenget med hele 532 høydemeter!

SPREKT PAR: Inger Johanne Klokset vant kvinnenes halvmaraton, mens Morten Vestvik var nest best av mannfolka. De to gjorde helgens løp på hytta i Holsnøy nord for Bergen. Morten sendte inn dette bildet og kommenterte: –Helgeløpet # 5 – halvmaraton, gjennomført på landevegen på hytta i dag. Godt fornøyd med økta, og ca. 1 min. negativ splitt i den ikke helt flate løypa (229 høydemeter), men veldig fin trasé som ble løpt frem og tilbake.

Resultater

All info om Helgeløpene og Løpskarusellen finner du på hjemmesiden her.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -