Vidar Ellefsen og Inger Johanne Klokset vant Helgeløpet #5 halvmaraton

Det var begrenset deltakelse på halvmaratondistansen i det femte Helgeløpet, som ble arrangert som virtuelt løp helgen 8. – 10. mai. Vant gjorde veteranene Vidar Ellefsen (bildet) og Inger Johanne Klokset.

–Godt fornøyd med en del vind og ikke helt flat løype, skrev Vidar Ellefsen i Facebookgruppen Løpskarusellen etter å ha rapportert tiden 1.32.49 fra sitt løp i Asker, i en ikke rundløype med 271 høydemeter.

Morten Vestvik var nest best av mennene, mens det var svært tett om tredjeplassen, der Jan Rune Nuland var 6 sekunder foran Terje Dahl i mål fra sine løp henholdsvis i Haugesund og i Asker.

Annonse (Klikk på bildet for info)

Superveteranen Vera Nystad fra Søgne IL var nest best av kvinnene, mens Trine Lise Nørstad Inglés fra Tjøme Løpeklubb var tredje kvinne som fullførte. Hun løp sin halvmaraton i terrenget med hele 532 høydemeter!

SPREKT PAR: Inger Johanne Klokset vant kvinnenes halvmaraton, mens Morten Vestvik var nest best av mannfolka. De to gjorde helgens løp på hytta i Holsnøy nord for Bergen. Morten sendte inn dette bildet og kommenterte: –Helgeløpet # 5 – halvmaraton, gjennomført på landevegen på hytta i dag. Godt fornøyd med økta, og ca. 1 min. negativ splitt i den ikke helt flate løypa (229 høydemeter), men veldig fin trasé som ble løpt frem og tilbake.

Resultater

All info om Helgeløpene og Løpskarusellen finner du på hjemmesiden her.

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!