Fornebuløpet

Fornebuløpet med nytt løpemagasin

I disse coronatider da det meste stenges ned eller innstilles, er det fint å se at noen faktisk holder koken. Fornebuløpet utgir i disse dager sitt eget løpemagasin, der det ønskes velkommen til det 11.Fornebuløpet.

Nå er Fornebuløpet, som alle andre, påvirket av unntakstilstandene og løpet er allerede flyttet til høsten, nærmere bestemt 30 september. Dermed er det fortsatt håp om at det kan bli arrangert.

–Vi  er optimister, positive tross korona-tider og håper selvfølgelig at vi arrangerer Fornebuløpet onsdag 30 september 2020, sier ildsjelen Odd Grønli, som er arrangementsleder.

Regjeringen forlenget som kjent tidligere i uken forbudet mot alle større arrangementer med over 500 deltakere frem til 1.september, noe som satt en brutal stopper to andre store løpsarrangører, Bergen City Marathon og EcoTrail. De hadde begge fastsatt 29.august som ny dato for sine løp. EcoTrail melder derfor i dag at årets løp er avlyst, og signalene fra BCM tyder på at de kan lide samme skjebne.

I Fornebuløpet er de fortsatt betinget optimister, og nå kan uansett alle fjorårets deltakere og de som er påmeldt til årets løp vente seg litt interessant lesestoff i posten. Og alle andre løpshungrige mosjonister kan lese magasinet her! (Klikk på bildet av magasinet nederst i reportasjen)

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Sterk pall etter FornebuTrippelen i 2017: Øystein Mørk vant, foran Ulrik Lolland (t.h.) og triatlet Lars Petter Stormo (t.h.)

I magasinet kan du blant annet lese om Snarøya Sportsklubb, en sprek 100-åring i stadig vekst, om den stadig mer populære FornebuTrippelen og en reportasje om Heidi Weng, vinner av prisen for Fornebuløpets beste prestasjon i 2019 – til tross for at hun løp feil underveis og tapte en del tid på det!

Les om vinneren av FornebuTrippelen i 2017:

–Min beste løpsopplevelse noensinne!

Det ble til slutt delt seier i kvinnenes Trippel i 2017 mellom Charlotte Knudsen og Sigrun Gjørberg (t.h.), med Line Mari Langseth på tredjeplass.

I tillegg finner du masse statistikk fra de 10 første årene med Fornebuløpet og all mulig informasjon om årets løp. Så får vi bare håpe at arrangementet faktisk blir gjenomført på reservedatoen 30.september.

Uansett er det ikke mange arrangører som utgir eget løpemagasin i disse dager!

Magasinet kan du lese virtuelt ved å klikke på bildet.

Forsidebildet for denne artikkelen er fra idyllisk parti fra Fornebuløpet i 2017.
Alle bilder: Frode Monsen / Sportsmanden.no


Forsidebildet på løpemagasinet viser Emma Kirkeberg Mørk fra Hellas IF som vant 5 km i fjorårets løp på 16.39, foran Runa Skrove Falch, som sees like bak.

Les tidligere reportasjer fra Fornebuløpet på Sportsmanden

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -


Sportsmanden.noSpre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -