LøpingMaraton

NM i maraton i år går på Jessheim

Så er det endelig klart, det BLIR arrangert norgesmesterskap i maraton i år også! De siste årene har dette vært innbakt i Oslo Maraton, men ikke i år. Helt til nå har det til manges forundring vært uvisst om det i det hele tatt ville bli noe NM i år. Men nå har Ull/Kisa IL Friidrett sagt ja til å arrangere NM i 2013 i forbindelse med Jessheim Vintermaraton 17.november. Samtidig meldes det at norgesmesterskapet for 2014 er lagt til Tromsø under Midnight Sun Marathon i juni.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Norgesmesterskapene er både for eliten og veteran-NM. Så nå har maratonløpere i alle aldre likevel et norgesmesterskap å se frem til de to neste årene. Det skulle selvfølgelig bare mangle! Men uansett, en stor takk til Ull/Kisa og Jessheim Vintermaraton!

MKMyhre_maal2_nr1
Marthe Katrine Myhre stormer i mål som norsk mester i Oslo Maraton i fjor.
Foto: Frode Monsen
Sylta_nr1_maal2
Regjerende mester Øystein Sylta får også anledning til å forsvare NM-tittelen fra Oslo i fjor. Foto: Frode Monsen

Se melding fra Friidrettsforbundet.

Foreløpig finner vi ingen info om dette på hjemmesidene til Ull/Kisa IL Friidrett, men det kommer nok…

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Les også om NM i Oslo Maraton i fjor på SportsBloggen: en fargerik fest i grått vær.

NM i halvmaraton inngår i år i Knarvikmila-helgen. Fjord Norway Half Marathon går lørdag 31.august, mens selve Knarvikmila går dagen etterpå. For begge løpene øker påmeldingsavgiften fra 1.juli, så her kan man spare penger på å melde seg på de nærmeste dagene.

sportsmanden.no
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -