Nordmarka Halvmaraton arrangeres for 4.gang på lørdag

(RingSport) – Den fjerde utgaven av Nordmarka Halvmaraton vil bli arrangert lørdag den 29. juni 2013. Det er ikke mange endringer som vil bli gjort med selve løpet i forhold til foregående år. Men noen endringer blir det. Starten er flyttet 1 time, fra kl 12 til kl 13. Dette er for at løpere som har litt lengre reisevei, skal få litt bedre tid på å komme seg opp til Damtjern, kan vi lese på RingSport.

Nordmarka Halvmaraton 2012_Knut-E-Hole
Knut Eraker Hole på vei til seier på 1.15.13 i fjorårets Nordmarka Halvmaraton. Hole er påmeldt i år også. Foto: Tommy Støa

Veteranene Knut Eraker Hole og Siri Størmer vant i fjor, da 145 løp på tid. Det blir garantert flere i år. 175 er påmeldt i skrivende stund, og med fin værmelding i tillegg, vil nok mange etteranmelde seg for å delta i dette løpet, som går i idylliske omgivelser fra Damtjern på Ringerike.

Nordmarka Halvmaraton 2012_Siri-Størmer
Siri Størmer stormer gjennom skogen til seier i fjor på 1.27.43. Foto: Tommy Støa

Mer info via RingSport her.


RingSport er et nettsted som dekker mye av de samme idrettene som Sportsmanden, med lokal forankring i Ringerike. RingSport har nå fått en egen fane øverst til høyre på Sportsmanden.no, der leserne ledes direkte til siden. 

Annonse (Klikk på bildet for info)

 

sportsmanden.no

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!