LøpingRingerike

Nordmarka Halvmaraton arrangeres for 4.gang på lørdag

(RingSport) – Den fjerde utgaven av Nordmarka Halvmaraton vil bli arrangert lørdag den 29. juni 2013. Det er ikke mange endringer som vil bli gjort med selve løpet i forhold til foregående år. Men noen endringer blir det. Starten er flyttet 1 time, fra kl 12 til kl 13. Dette er for at løpere som har litt lengre reisevei, skal få litt bedre tid på å komme seg opp til Damtjern, kan vi lese på RingSport.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Nordmarka Halvmaraton 2012_Knut-E-Hole
Knut Eraker Hole på vei til seier på 1.15.13 i fjorårets Nordmarka Halvmaraton. Hole er påmeldt i år også. Foto: Tommy Støa

Veteranene Knut Eraker Hole og Siri Størmer vant i fjor, da 145 løp på tid. Det blir garantert flere i år. 175 er påmeldt i skrivende stund, og med fin værmelding i tillegg, vil nok mange etteranmelde seg for å delta i dette løpet, som går i idylliske omgivelser fra Damtjern på Ringerike.

Nordmarka Halvmaraton 2012_Siri-Størmer
Siri Størmer stormer gjennom skogen til seier i fjor på 1.27.43. Foto: Tommy Støa

Mer info via RingSport her.


RingSport er et nettsted som dekker mye av de samme idrettene som Sportsmanden, med lokal forankring i Ringerike. RingSport har nå fått en egen fane øverst til høyre på Sportsmanden.no, der leserne ledes direkte til siden. 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

 

sportsmanden.no

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -