Follotrimmen

Follotrimmen startet opp igjen etter sommerferien

Sommerlig på Langhus i det sjette løpet

Follotrimmen startet opp igjen med det første av tre løp etter sommerferien, da den tradisjonsrike runden på drøye 5 km gikk fra Langhus skole i ettermiddag med sol og sommervarme.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
GOD STEMNING: Geir Simonsen (90) og andre løpere puster ut i godværet etter løpet.

Geir Gjessing fortsatt ubeseiret i årets Follotrimmen

Geir Gjessing fortsatte der han slapp før sommerpausen og er på god vei mot å kopiere Henrik Brøvig sine åtte strake seire i fjor, da han vant for sjette gang på rad i år med tiden 18.02 – syv sekunder foran nettopp Henrik Brøvig, med Johan Riseth Hammer som tredje raskest på 18.32.

Deretter fulgte Jon-Henrik Melbø på 18.54, Roger Thompson (19.08), som var tilbake i manesjen etter at han måtte avbryte helgens Tour of Mjøsa etter første etappe, Geir Simonsen, som gjennomførte Norseman Xtreme Triathlon på imponerende vis for ikke mange ukene siden (19.18), Audun Midtbø Svenning (19.55) og Morten Tokerud (19.58), som de åtte som løp på under 20 minutter på Langhus.

Fulgte opp familietradisjonene

Hos damene ble det unge Ellinor Fossheim Solberg som trakk det lengste strået med 22.04, foran Emilie Kongsten med 22.28 og Margrethe Førre Nardocci (22.51). Vinneren er datter til Håvard Solberg, mannen som fortsatt har løyperekorden her og som har en rekke seire i Follotrimmen for ikke mange år siden. Uten akillesproblemene sine ville han trolig kunne kjempet om seieren i dag også.

Deretter fulgte Mia Kristine Wiig (22.57), Gudrun Ildstad (23.03), Birgitte Skjærven (24.04), Stine Aarstad (24.14) og Ida Finstad (24.19) som de åtte kvinnene som løp på under 25 minutter.

BESTE DAMER: Ellinor Fossheim Solberg (t.h.) vant, foran Emilie Kongsten.

Nå med flere bilder:

(Klikk på bildene for større versjon og for å bla deg gjennom galleriet)

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no

Se alle tidligere reportasjer fra Follotrimmen i eget arkiv her!

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -