FornebuløpetLøpingResultater

Resultater fra den 10. utgaven av Fornebuløpet

Langrennsløpere vant 10 km – Thomas Asgautsen vant to distanser og Trippelen i jubileumsutgaven

Fornebuløpet ble arrangert for 10.gang i kveld, som vanlig med både 3km, 5km og 10km på programmet.

På den lengste distansen ble det seier til Joar Thele fra Lyn Ski /Team Ragde Eiendom på 31.43 – 10 sekunder foran langrennskollega Anders Gløersen fra Rustad IL. Og på kvinnesiden fulgte Heidi Weng opp med suveren seier på 34.34, med Julie Aspesletten fra Spirit Stavanger på andreplass.

5 km ble vunnet av Thomas Asgautsen fra Spirit Stavanger på 15.45 og av Emma Kirkeberg Mørk, Hellas, med 16.39.

Thomas Asgautsen vant likegodt 3 km også, på 9.14, foran trippelvinneren fra to år tilbake, Øystein Mørk (9.20). 16 år gamle Sigrid Alsvik vant kvinnenes 3 km på 10.36.

Resultater 3km, 5km og 10km i Fornebuløpet

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Thomas Asgautsen dagens mann – vant også Fornebutrippelen

Fornebutrippelen ble klart vunnet klart av Annica Hernes på kvinnesiden, foran Nina Dybwad, mens dobbeltvinneren fra 3km og 5km, Thomas Asgautsen, vant sammenlagt for mennene etter 33.35 og 11.plass på den avsluttende 10 kilometeren.

Thomas Asgautsen har hatt litt av en sesong og han konkurrerer hyppig, som da han satt pers på 3 ulike distanser på 3 uker i vår!

På de to andre pallplassene i Trippelen kom de to drammenserne Øystein Mørk og Jarle Wermskog, så her var det en liten prestisjeduell om å bli best i byen.

Veteranen Mørk er ekspert på Fornebutrippelen, som han vant første år det ble arrangert i 2017, mens han ble treer i fjor. I år knep han andreplassen 41 sekunder foran Wermskog.

Resultater Fornebutrippelen

TRIPPEL PALL I TRIPPELEN: Så glad var Øystein Mørk etter å ha vunnet Fornebutrippelen (og 5km) i 2017. I fjor ble han nummer 3, mens det i år ble andreplass i Trippelen på den blide drammenseren. (Foto: Frode Monsen)

Forsidebildet: Frode Monsen / Sportsmanden.no – fra Fornebuløpet i 2017, men været og forholdene var omtrent de samme i år.

Sportsmanden.no

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -