FollotrimmenKarusellerResultater

Follotrimmens 4.løp i Drøbak

Emilie Kongsten og Geir Gjessing var raskest – såvidt!

Follotrimmens fjerde løp ble arrangert i skogsområdene fra Sejersten festning i Drøbak onsdag. Geir Gjessing tok årets fjerde strake seier, men denne gangen med minst mulig margin, etter at han misset starten og måtte avansere forbi nesten hele feltet på stort sett trange stier. I mål var han likevel sekundet foran «rivalen» Henrik Brøvig etter en imponerende opphenting på vinnertid 22.28, med Roger Thompson på en sterk tredjeplass på 23.03, ikke langt bak de to suverent beste løperne denne sesongen.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Vi løp selv denne gangen, så vi har ingen løpebilder av de beste, men for en gangs skyld var vi foran Arve Mjelde i mål. Det skyldes nok at Arve hadde en tøff langtur «over vidden» i Bergen fra dagen før som satt i beina.

Stigende form

Emilie Kongsten fra Ås IL viste også stigende form og tok en solid seier i kvinneklassen på tiden 26.27. Selv om vinnerne fra de to siste løpene ikke stilte, var Emilie meget godt fornøyd med løpet, og hun var denne gangen foran flere av gutta som hun har blitt slått av i de siste løpene, fortalte hun etterpå.

Gudrun Ildstad fra løpets medarrangør Frogn Kommune BIL tok en sterk og populær andreplass på hjemmebane med 28.59, mens unge Mia Kristine Wiig fra Ås IL var tredje raskest på 29.28.

Spreke og blide Merete Bolin løp inn til klasseseier i K50, før hun etterpå hjalp med fotografering i målområdet.
EVIGHETSMASKINEN: Lars Dørum kom nesten rett fra København Maraton, der han imponerte stort med klasseseier i M60-64 år på 3.08, til deltagelse i Follotrimmen tre dager senere.
FRISK SPURT: Ellinor Sekkesæter sørget for at det ble enda mer å juble for for arrangør Frogn Kommune BIL med klasseseier i K55-59 år.
Sliten, men godt fornøyd med dagens innsats, er det godt å slappe av på gresset etterpå.

Her er resultatene fra det 6 km lange terrengløpet

Forsidebildet: Brede smil i innspurten fra Guri Drottning Aarnes og Karl Erik Berge. Guri vant klasse K60-64 å med hele 11 1/2 minutt(!!), mens Karl Erik ble nummer 8 i klasse M55-59 år.

Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Flere bilder fra Follotrimmen i Drøbak i eget Facebookalbum her


Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -