FolloOppegårdSykling

Flott, men vått i Nordmarka Rundt

Team Follo på pallen i lagkonkurransen

Flere Kolbotn-syklister var i aksjon under Nordmarka Rundt på lørdag.

Foruten Team Follo, stilte Kolbotn SK med fire mann på lørdagens Nordmarka Rundt på sykkel, et 15 mil langt løp som også regnes som ett av de viktigste oppkjøringsrittene for lagene som satser på å sykle Styrkeprøven fra Trondheim til Oslo i sommer.  

Ett av lagene som satser stort på Styrkeprøven er Team Follo. Etter andreplass i sesongåpningen i Enebakk Rundt for noen uker siden, ble det ny pallplass til Team Follo i Nordmarka Rundt, nå med tredjeplass bak Team Kjekkas (forsidebildet) og Rye Expressen. 

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Team Follo i fint driv i Nordmarka Rundt.
Foto: Ola Morken

En av dem som var med på lagkonkurransen for Team Follo var KSK-syklisten Ivar Grøneng. Veteranen var like også raskest av alle i klasse M55-59 år etter 3 timer, 54 minutter og 25 sekunder på sykkelsetet under ganske krevede forhold. 

– Regn og våt vei gjorde at vi tok det rolig i tekniske partier. Fin og slitsom tur på 15 mil. Tredjeplass var bonus. Morsomt at jeg var raskest i min aldersklasse, skrev Grøneng på Facebook etterpå. 

På fellesstarten ble Edson Ochoa fra Kolbotn SK ble nummer tre i klasse M35-39 år med tiden 4:13:02, mens Stein Motrøen (4:17:37) og Itri Amazigh (4:25:12) tok henholdsvis 18. og 23.plass i klasse M45-49 år. 

Resultater

– – –

LOKAL SPORT:
Sportsmanden skriver en ukentlig side om kondisjonsidrett i lokalavisen Oppegård Avis, som distribueres til alle husstander i kommunen en gang i uken. I tillegg portretterer vi enkelte idrettsutøvere eller sportsprofiler med lokal forankring.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Denne artikkelen kommer på trykk i Oppegård Avis torsdag 23. mai 2019.

Alle Sportsmandens reportasjer i Oppegård Avis kan du lese her. 


Sportsmanden.no


Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -