Oslo Maraton

Marthe Katrine Myhre maratonmester for 5.gang

Marthe Katrine Myhre vant BMW Oslo Maraton

Pressemelding: Marthe Katrine Myhre fra Lillehammer IF vant og ble norsk mester under dagens BMW Oslo Maraton i Oslos gater. Hun fikk tiden 2:46:48 på maraton-distansen.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

-Det gikk veldig lett i dag. Flott vær og god stemning rundt i løypa. Jeg føler at jeg løp kontrollert hele veien. Hadde imidlertid litt mageproblemer mot slutten. Stas med NM i maraton i Oslo, sier NM-vinner Marthe Katrine Myhre fra Lillehammer.

NM-sølvet gikk til Silje Eklund fra Skreia IL på tiden 2:56:33. På plass nummer tre i Oslo Maraton og NM i maraton ble Lina Rivedal fra Gular i Bergen. Rivedal fikk tiden 2:57:03. Dette var de tre raskeste under kvinnenes maraton i hovedstaden, uansett klasse.

I 2017 var Hilde Aders fra Tromsø Løpeklubb raskeste kvinne under BMW Oslo Maraton. Hun løp i fjor inn til tiden 2:54:29.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Marthe Katrine Myhre fra Lillehammer IF til topps under BMW Oslo Maraton – og fikk sitt fortjente NM-gull.

Og det var og er flotte forhold under årets utgave av Oslo Maraton. NRK-kommentator og medlem av arrangørklubben SK Vidar Jack Waitz koser seg i sola i hovedstaden.

-Det er flotte forhold under årets utgave av Oslo Maraton. Løypeforholdene er perfekte. Litt varmt, men flotte løpeforhold for de aller fleste, sier Jack Waitz, som også er en av grunnleggerne av løpefesten i hovedstaden.

Totalt deltar snaue 19 000 løpere under Oslo Maraton i dag. Det deltar løpere fra totalt 62 land. Eldste løper er 83 år. Det er flere løpere på selve maraton-distansen i år enn i fjor.

Daglig leder May Britt Dørum-Persen i SK Vidar og Oslo Maraton er svært fornøyd med maraton-dagen i Oslos gater.

-Vi har strålende forhold og ikke minst trygge forhold for deltakerne. Og med nesten 19 000 deltakere tilstede, så har vi god grunn til å være fornøyde. Vi ser også at vi har flere deltakere på halvmaraton enn tidligere. Dessuten er snittalderen på løperne lavere enn de siste årene, sier daglig leder May Britt Dørum-Persen i SK Vidar og Oslo Maraton.

-Også har vi 1 100 frivillige som gjør en flott innsats før, under og etter Oslo Maraton. Takket være dem klarer vi å arrangere denne løpefesten, sier May Britt Dørum-Persen i SK Vidar og Oslo Maraton.

Se resultater på https://oslomaraton.no/

Pressemelding
15.09.18
SK Vidar/BMW Oslo Maraton

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -