JulekalenderTreningVestlandet

Sportsmandens julekalender – luke 12 – med bursdagsfeiring

Kåring av årets instagrambilde for #sportsmanden

Som årets julekalender gjengir vi et lite utvalg av lesernes egne bilder på instagram, som er merket med #sportsmanden eller #teamsportsmanden. Vi kårer også til slutt Årets bilde, med en liten premie til vinneren. Følg med oss i adventstiden!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
15275646_155672094911765_7770982013388980224_n1
@herrvestvik: I anledning Team Sportsmanden sitt ett års jubileum ble det i dag gjennomført ei fin løpeøkt på Haugalandet med ein kjekk og sprek gjeng ?. 12 stk totalt, og 24 km. som lengste distanse. Noen nøyde seg med 16-21 km. Samme arrangement ble arrangert i Oslo med Frode Monsen som initiativtaker. Tilfeldigvis var det også 12 deltakere i Oslo ?. Selvfølgelig måtte undertegnede avslutte det hele med er friskt bad i Eivindsvatnet (4,3 grader). ?. Fin opplading til kveldens julebord ??????????☕️  #teamsportsmanden

Luke 12: Herr Vestvik

I luke 12 i Sportsmandens julekalender må vi nesten gjøre litt stas på oss selv. Datoen 12.12.12 er nemlig dagen da Sportsmanden ble lansert, og for ett år siden så også Team Sportsmanden dagens lys, noe som ble markert med et «kick-off» med en 3-milstur på 3-årsdagen til Sportsmanden.

På lørdag var det så en markering av ettårsdagen til Team Sportsmanden både i Oslo-området og i Haugesund! Og @herrvestvik – alias Morten Vestvik – stod som arrangør av turen på Vestlandet. Og ikke nok med det – som kronen på verket, for å markere begivenheten, kastet den badeglade mosjonisten seg i Eivindvannet etter sine tilbakelagte 24 kilometer, der temperaturen bare viste omlag 4 grader!!
Alt behørig dokumentert i bildeserien ovenfor. Selvsagt også på Team Sportsmanden sin Facebookside. 

Tilbakeblikket:

Slik så det ut for ett år siden, i det aller første arrangementet i regi av Team Sportsmanden:

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Idyllisk 3-mils debut for Team Sportsmanden

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Sportsmanden er langt mer enn bare nettavisen og hovedsidene våre her på sportsmanden.no.
Vi har selvsagt vår egen Facebookside både for Sportsmanden og for fjorårets nyskapning
Team Sportsmanden. Svært mange av våre lesere er jo også på instagram og kan merke bildene #sportsmanden eller #teamsportsmanden og følge oss på @sportsmand1

 

sportsmanden.no

 

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -