HolmenkollstafettenStafettStor-OsloTeam Sportsmanden

Team Sportsmanden stiller med spennende lag i Holmenkollstafetten

En fin miks av aktive og mosjonister, unge og veteraner, menn og kvinner på laget som begynner å ta form

Det relativt ferske Team Sportsmanden stiller i år for første gang også eget lag i Holmenkollstafetten. Responsen på vårt oppslag «Vil du være med i Vårens vakreste eventyr» fra 24. mars har vært veldig god. Laget begynner nå å ta form. Selv om det erfaringsmessig alltid vil bli noen endringer de siste ukene på grunn av sykdom, skader og andre uforutsette ting, så har vi et meget slagkraftig og spennende lag på trappene.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Laget består av en fin kombinasjon av menn og kvinner, aktive og mosjonister, i ulik alder. Altså i Team Sportsmanden sin ånd, som et team som skal ha plass til alle, uavhengig av tilhørighet for øvrig.

SAMSUNG CSC
Gjøvikjenta Marthe Katrine Myhre har løpt Holmenkollstafetten flere ganger for gullgrossistene SK Vidar.
I år blir hun en flott tilvekst til laget til Team Sportsmanden. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden)

Mest kjent for leserne er nok Marthe Katrine Myhre, tidligere norgesmester både på maraton og halvmaraton. Langrennsløper Marthe Bjørnsgaard er også et kjent navn i idrettskretser, hun var under ett sekund fra bronseplassen på 5km i årets NM på ski. Lovende Marte Sofie Buraas og gode mannlige løpere som Roger Thompson, Runar Sannerud og Thomas Gifstad danner også ryggraden i laget, supplert av sterke veteraner som Dag Sjøberg, Harald Ringen, Lasse Sørlund og raske Roar Tomter. Gry Pladsen, Eve Vangsnes Bergli, Steinar Lien og Frode Monsen er de siste som i skrivende stund er klare for laget, mens en plass ikke er endelig besatt.

SAMSUNG CSC
En spennende start på Team Sportsmandens debutlag er langrennsløper Marthe Bjørnsgaard fra Lillehammer, her i aksjon i Birkebeinerrennet.
(Foto: Frode Monsen)

Team Sportsmandens lag består foreløpig av følgende løpere:

Runar Sannerud
Marte Kathrine Myhre
Roger Thompson
Dag Sjøberg
Lasse Sørlund
Marte Sofie Buraas
Thomas Gifstad
Marthe Bjørnsgaard
Steinar Lien
Harald Ringen
Eve Vangsnes Bergli
Gry Pladsen
Roar Tomter
Frode Monsen

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
SAMSUNG CSC
Blide Runar Sannerud fra Eidsvoll får en nøkkeletappe på Team Sportsmanden sitt lag i Holmenkollstafetten. (Foto: Frode Monsen)

Etter et skadeforfall mangler vi altså i skrivende stund en løper for å komplettere laget. Etappefordelingen begynner også å ta form, men vi kommer tilbake til dette og en liten presentasjon av laget når det nærmer seg. Navnelisten ovenfor er altså ikke satt opp i etapperekkefølge.


Sportsmanden.no 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -