Fra blogger til skribent på Sportsmanden

Følg Janicke Bråthe Ekelberg videre på Sportsmanden

– Syv år har gått siden de første, famlende ordene ble tastet inn i 2008.

Slik starter Janicke Bråthe Ekelberg sitt siste innlegg på den populære løpebloggen Lettbent. Nå har hun skrevet sine siste strofer på bloggen sin. Men dere som har fulgt med henne på en eventyrlig reise, som har gitt konkrete resultater utover selve bloggen i form av ny og spennende jobb, etablering av en av landets største løpegrupper i SkiLøperne og SkiJoggerne, samt suksesshistorien SkiLøpet, kan nå følge Janicke videre på Sportsmanden!

Rundoodle - Lettbent - takk for meg
“Rundoodle” – Janicke Ekelberg har både en god penn og en god strek, og bloggen Lettbent er også kjent for sine humoristiske tegninger. “Slutten på noe er begynnelsen på noe annet”, er teksten under dette bildet i “avskjedstalen”. (Tegning: Janicke Bråthe Ekelberg)

Janicke Ekelberg vil nemlig fremover skrive eksklusive løpsrapporter fra utvalgte løp nettopp her på Sportsmanden.

– Fra start var målet for bloggen å få min egen rumpe opp av sofaen, føttene i løpeskoene og bli “en løper”. Bloggen skulle på lettbent vis beskrive min egen vei mot “lettbenthet”. Målet utviklet seg etterhvert til å omfatte fem maraton før jeg fylte førti (check!) og å løpe maraton raskere enn 3:30 (check!). Deretter ble det en drøss av hårete mål i Chewbacca-prosjektet (one down, three to go), forteller hun i sitt aller siste innlegg på bloggen.

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)
20151212_110318 - versjon 2
Janicke Bråthe Ekelberg vinker farvel til bloggen Lettbent, men lover samtidig å legge ut sine fremtidige løpsrapporter her på Sportsmanden!

– Når bloggen nå avsluttes er mange mål – de viktiste – nådd. På flere plan har den vært livsendrende. Springtime hadde garantert ikke vært arbeidsplassen min om jeg ikke kastet meg over blogg-tastaturet, og så himla mange fantastiske mennesker jeg ikke hadde fått møte om jeg ikke hadde beveget meg laaaaangt utenfor komfortsonen!, fortsetter hun.

Det er et ordtak som heter at det er bra å gi seg på topp. Selv om det ikke alltid er like lett.

Her kan du lese hele det siste innlegget på Lettbent-bloggen, kalt Siste side – slutten på en begynnelse.

Sportsmanden er glade for å ha Janicke med på laget i enda større grad fremover, og vi gleder oss til å publisere hennes fremtidige løpsrapporter her.

Slutten på noe er begynnelsen på noe annet!

 

Sportsmanden.no 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)