ArrangementFolloTeam SportsmandenTreningUtstyr

Løp «tremila» – få 15% rabatt hos Follo Sport

Sportsmanden feirer sin 3-årsdag med 3 mil og handledag

På lørdag har du mulighet til å bli med på en sosial treningstur i regi av nyskapningen Team Sportsmanden, og samtidig feire Sportsmandens «bursdag», nøyaktig 3 år etter at nettavisen så dagens lys. Du kan velge om du vil løpe en runde på 14 km eller hele turen på ca 30 km. Etterpå kan du kjøpe fine julegaver til dine kjære eller til deg selv hos Follo Sport på Sofiemyr, som gir alle team-medlemmer 15 % rabatt på alle varer denne dagen. Tilbudet gjelder kun lørdag, for alle medlemmer av Team Sportsmanden, selv om du ikke får deltatt på «treningsfeiringen».

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Frister det med en løpetur, så finner du fortløpende info og kan melde deg på her:
«Tremila» – Sportsmandens tre-års treningsfeiring

SAMSUNG CSC
Denne glade gjengen med løpere passerer Sofiemyrsletten. Starten for lørdagens løpetur er omtrent i enden av gangveien på bildet, mens Follo Sport holder til på andre siden av Kongeveien, via den lille stikkveien til høyre for løperne, vis-a-vis Sofiemyrsletten. (Foto: Frode Monsen)

Introduksjonstilbud: Team Sportsmandens medlemmer får 15 % rabatt på lørdag hos Follo Sport

Foruten å være et lavterskel, nettbasert idrettsfellesskap, vil Team Sportsmanden også tilby litt treningstøy og komme med noen andre spennende tilbud. Allerede på lørdag får alle medlemmer 15 % rabatt på alle varer hos Follo Sport! Dette gjelder også om du ikke har anledning til å være med på «tremila» eller løpe den halve distansen. Er du medlem i Team Sportsmanden, får du 15 % på alt i butikken. Tilbudet gjelder kun på lørdag. Så legg gjerne handleturen din til Oppegård, kun et kvarters   kjøretur fra Oslo sentrum, nærmere bestemt i Kongeveien 49 på Sofiemyr, like ved Plantasjen.

Follo Sport har masse løpeutstyr, både sko og treningstøy, i tillegg til masse annet, og er spesielt kjent for sin gode service. Så hvorfor ikke gjøre unna noen av juleinnkjøpene med noen sporty gaver på lørdag?

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
20150213_172916
Follo Sport har store, lyse lokaler med et bredt vareutvalg.

Drikkestasjon

Follo Sport stiller også med sportsdrikke til de som deltar på lørdagens treningstur. «Tremila» er lagt opp med to ulike runder, den første nordover til Prinsdal og mot Oslo, den andre sørover og inn i Ski kommune. Og de som synes at oppimot 30 km blir for langt, kan altså hoppe av halvveis og slukke tørsten hos Follo Sport (det settes opp et bord med drikke utenfor), mens de som velger å fortsette ut på runde to, har drikkestasjon samme sted. 20150213_172934

Oppmøtested for løpeturen er på parkeringsplassen utenfor Sofiemyr stadion, mens mellomstasjon og målsted blir på plassen foran Follo Sport, som ligger et par hundre meter fra parkeringsplassen, sørover langs gangveien (motsatt vei av Sofiemyr senter og Sofiemyr stadion). Butikken ligger på andre siden av gaten enn gangveien, i Kongeveien 49, like ved Plantasjen. Det er store vimpler med Follo Sport utenfor butikken, så de som eventuelt tar turen dit uten å løpe vil lett finne den. Det er også noen parkeringsplasser utenfor butikken.

Hva er Team Sportsmanden?

Intensjonen med Team Sportsmanden er ellers å skape et nettbasert fellesskap og en «klubb» som kan komme teammedlemmene til gode på forsjellig vis, samt å skape generell entusiasme, glede og økt aktivitet. Få flere opp av godstolen og inspirere til mosjon og trening på ulikt nivå. Toppidrettsutøver, mosjonist eller nybegynner, ung eller gammel, gutt eller jente, mann eller kvinne, alle som har lyst er hjertelig velkommen i Team Sportsmanden. Vi har plass til alle, noe av hensikten er nettopp å speile mangfoldet med medlemmer fra hele spekteret av mosjons- og idretts-Norge, fra hele landet.

1622233_10152581879041601_6867637223097276075_n
Team Sportsmanden er for alle!

Du kan lese mer om Team Sportsmanden og hva som skal til for å bli medlem HER. 

PS: I skrivende stund melder yr.no om fint vær på lørdag, med klarvær, delvis sol, lite vind og et par plussgrader.

Sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -