Nye Adidas Energy Boost får mye skryt

BLOGG: Marthe Katrine Myhre drar denne helgen til Rotterdam for å løpe maraton. Norgesmesteren på maraton de to siste årene håper å forbedre persen sin på 2.44.43 fra Oslo Maraton i fjor. Og hun har med seg helt nye sko, den “nye generasjonen” av Adidas-Boost sko.

 

Disse skoene kan kanskje gi deg en skikkelig Boost! Foto: Marthe K. Myhre
Disse skoene kan kanskje gi deg en skikkelig Boost!
Foto: Marthe K. Myhre

Det er sjelden man virkelig merker en forskjell fra sko til sko, men denne var noe for seg selv! Anbefaler den virkelig, både til den erfarne løper og til mosjonisten, skriver Marthe på bloggen sin. 

Les resten av vurderingen her.

En annen sterk maratonløper (med pers på 2.37.13) som også skryter av Boost er Christina Bus Holth. Hun skriver følgende på Facebook:

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

– Energy Boost har en utrolig god demping i forhold til vekt og litt annerledes følelse i landing og fraspark – men er nok litt tyngre enn Adios. Dette blir en favoritt for lengre roligere turer for min del.

Problemet for folk flest er at Boost-skoen foreløpig ikke er lett tilgjengelig. Men dette er nok en bevisst del av markedsføringen fra Adidas. Først spres skoen til en engere krets av eliteløpere, deretter kommer massene løpende når interessen har tatt av.

Tidligere har svært mange sverget til den lette Adidas Adios på løp helt opp til maraton, etter at Haile Gebrselassie satte verdensrekord med skoen for noen år siden. Til høsten kommer også en versjon av Adios Boost. Det kan bli en spennende kombinasjon.

Les også: Mange norske starter i Rotterdam Marathon

 

sportsmanden.no
0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)