FollotrimmenLøping

Meld deg på Follotrimmen denne uken!

Siste frist for nettpåmelding er lørdag 18.april

Follotrimmen, det årlige høydepunktet for mange mosjonister og trimmere i hele Follodistriktet, starter opp igjen med første løp neste onsdag, 22.april. Men skal du melde deg på via nettet, så må du huske å gjøre det denne uken! Siste frist er lørdag 18.april. Etter dette må du eventuelt melde deg på ved start. Prisen er kr 525 for alle de åtte løpene for de som allerede har egen brikke. Eventuelt kommer kjøp av brikke i tillegg dersom du trenger det.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

I skrivende stund er det 367 påmeldte. I fjor deltok 379 løpere og 212 trimmere (uten tid), så det er plass til langt flere!

Påmelding kan gjøres ved å klikke HER eller på emblemet i høyre marg på siden. 

IMG_8787
Fra den flotte avslutningen fra fjorårets Follotrimmen. Neste onsdag braker det løs igjen –
men HUSK PÅMELDINGSFRISTEN lørdag 18.april! (Foto: Sportsmanden / Trond T. Hansen)

Etterlysning!

– 19 løpere som kjøpte brikke i fjor er ennå ikke påmeldt i år. Vi ønsker å ha dem med i år også!, sier Follotrimmens leder Sidsel Tandberg til Sportsmanden. Hun håper på en solid innspurt og at deltakelsen skal øke i forhold til fjoråret, og oppfordrer spesielt flere trimmere til å stille opp.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Om du løper på tid eller går / trimmer uten tid, tar Follotrimmen deg rundt til åtte forskjellige steder i disktriktet, alle i fine omgivelser på distanser fra rundt fem til åtte kilometer. Så det er bare å bli med på Follo sin største karusell og koseligste løp, der det sosiale aspektet er vel så viktig som tid og plasseringer for de aller fleste!

Og som for de to siste årene, så er Sportsmanden «hoffleverandør» av nyheter, rapporter og ikke minst bilder fra Foillotrimmen. Følg med her på Sportsmanden.no for hovedreportasjene, samt på Sportsmanden sin Facebookside og på Follotrimmen sin egen Facebookside. «Lik» gjerne både Sportsmanden og Follotrimmen på Facebook, så får du automatisk alle oppdatreringene på Facebook.

Vi minner samtidig om vår egen fane / kategori Follotrimmen, der alle reportasjer er samlet og der du også kan gjenoppleve glade minner fra alle løpene i fjor og i forfjor.

IMG_9155
I Follotrimmen er det gleden og det sosiale som settes i førersetet. <br /> (Foto: Sportsmanden / Trond T. Hansen)

 

 

Terminlisten for alle løpene finner du HER og ved å klikke på annonsen i høyre marg.

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -