Utstyr

Løping året rundt

Det er ikke noe problem å løpe også om vinteren. Det er bare å kle seg riktig og sørge for å være godt skodd. Men ikke ta på deg for mye klær heller, råder maraton- og langrennsløper Marthe Katrine Myhre.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Det er ganske lett å holde varmen når man løper, og det produseres mye varme ved denne type aktivitet. Jeg velger heller å fryse litt de første fem minuttene av turen enn å ha på meg altfor mye klær, forteller årets vinner av Birkebeinertrippelen og norgesmesteren på maraton, Marthe Katrine Myhre til birkebeiner.no

Det er et godt råd siden mange mosjonister, og kanskje spesielt damer, har lett for å kle på seg altfor mye når de skal trene eller konkurrere. Man skal liksom være helt varm allerede før start, og glemmer at det er noe helt annet å løpe enn å stå stille.

Les hele artikkelen med gode råd for vinterbekledning på Birkebeiner.no.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Marthe Katrine Myhre løper inn til NM-gull i Oslo Maraton i september.
Foto: Frode Monsen

 

Sportsmanden.no
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -