Sportsmandens julekalender – magic moments 10

Stemningsbilder fra Birkebeinerløpet – og menn i skjørt!

Dagens øyeblikk i Sportsmandens alternative julekalender – magic moment 10 – er fra Birkebeinerløpet 2013. Sportsmanden skrev en rekke reportasjer både fra eliteklassene og fra puljene lenger bak, og avsluttet det hele med en stor bildeserie kalt stemningsbilder fra Birkebeinerløpet.

Der finner man også en bildeserie i bildeserien – av ingen ringere enn Kondis-presidenten Tim Bennett, som denne gangen stilte i et litt ureglementert antrekk.
Vi siterer fra reportasjen:

Annonse (Klikk på bildet for info)

«Skjørtemannen. Kjendis og Kondis-president Tim Bennett hadde fått en fiks idé: Han skulle bli den første mann som løp og tok merket i Birken – i løpeskjørt!!»

Tim-i-skjørt-2
Så dukket han da omsider opp i skogen; skjørtemannen.
Tim-i-skjørt-5
Om dette var et vakkert syn eller ikke, skal vi overlate til hver enkelt av våre lesere å bedømme. I hvert fall BLE Tim Bennett den første mannen som tok merket i Birkebeinerløpet – i skjørt! Bilder: Frode Monsen / Sportsmanden

 

«Magic Moments» – Bakgrunn:
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

– – – – – –

 

Vil du støtte Sportsmanden?

Sportsmanden driver sin virksomhet på idealistisk og ulønnet basis. Uten noen form for offentlig støtte, er vi helt avhengig av andre inntekter for å kunne drive virksomheten med ønsket omfang og kvalitet – og ikke minst til å videreutvikle Sportsmanden!

Annonse (Klikk på bildet for info)

Hvis du vil gi et bidrag til hjelp og støtte i dette arbeidet, så setter vi umåtelig stor pris på det! Det kan enkelt gjøres via den sikre betalingsløsningen Pay Pal som du kommer til ved å klikke på donasjonsknappen nedenfor. Har du ikke Pay Pal-konto, kan det raskt og enkelt opprettes ved et par tastetrykk, helt kostnadsfritt. Alle bidrag monner.
Og alle som bidrar vil være med i trekningen av månedlige premier!

Tusen takk for at du leser og følger Sportsmanden!

[sdonations]1[/sdonations]

 

 

 

sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!