BirkenJulekalender

Sportsmandens julekalender – magic moments 10

Stemningsbilder fra Birkebeinerløpet – og menn i skjørt!

Dagens øyeblikk i Sportsmandens alternative julekalender – magic moment 10 – er fra Birkebeinerløpet 2013. Sportsmanden skrev en rekke reportasjer både fra eliteklassene og fra puljene lenger bak, og avsluttet det hele med en stor bildeserie kalt stemningsbilder fra Birkebeinerløpet.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Der finner man også en bildeserie i bildeserien – av ingen ringere enn Kondis-presidenten Tim Bennett, som denne gangen stilte i et litt ureglementert antrekk.
Vi siterer fra reportasjen:

«Skjørtemannen. Kjendis og Kondis-president Tim Bennett hadde fått en fiks idé: Han skulle bli den første mann som løp og tok merket i Birken – i løpeskjørt!!»

Tim-i-skjørt-2
Så dukket han da omsider opp i skogen; skjørtemannen.
Tim-i-skjørt-5
Om dette var et vakkert syn eller ikke, skal vi overlate til hver enkelt av våre lesere å bedømme. I hvert fall BLE Tim Bennett den første mannen som tok merket i Birkebeinerløpet – i skjørt! Bilder: Frode Monsen / Sportsmanden

 

«Magic Moments» – Bakgrunn:
Vi teller ned til julaften med noen små tilbakeblikk og en liten kavalkade over de 24 månedene som har gått siden Sportsmanden gjenoppstod den 12.12.12! Vi har kalt det “magic moments” – enten på grunn av idrettsprestasjonen i seg selv, eller på grunn av et blinkskudd som beskriver en stemning eller hendelse som vi har dekket spesielt godt.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

– – – – – –

 

Vil du støtte Sportsmanden?

Sportsmanden driver sin virksomhet på idealistisk og ulønnet basis. Uten noen form for offentlig støtte, er vi helt avhengig av andre inntekter for å kunne drive virksomheten med ønsket omfang og kvalitet – og ikke minst til å videreutvikle Sportsmanden!

Hvis du vil gi et bidrag til hjelp og støtte i dette arbeidet, så setter vi umåtelig stor pris på det! Det kan enkelt gjøres via den sikre betalingsløsningen Pay Pal som du kommer til ved å klikke på donasjonsknappen nedenfor. Har du ikke Pay Pal-konto, kan det raskt og enkelt opprettes ved et par tastetrykk, helt kostnadsfritt. Alle bidrag monner.
Og alle som bidrar vil være med i trekningen av månedlige premier!

Tusen takk for at du leser og følger Sportsmanden!

[sdonations]1[/sdonations]

 

 

 

sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -