Ultraløp

Bislett 24 timer, rundt og rundt…

Se flere bilder med nattlig oppdatering og hvem som vant på vår Facebookside!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Ultraløpet Bislett 24 timer har i skrivende stund pågått i over 13 timer. Altså er løperne vel halvveis, i hvert fall hva tiden angår. Sportsmanden var innom Bislett lørdag kveld og tok mange bilder og pratet med både løpere, arrangører og støtteapparat. Her er noen smakebiter fra de beste etter 10 timers løping. Mer kommer senere på Sportsmanden.

SAMSUNG CSC
LEDER: Marius Jørgensen fra Bø IL var gått opp i teten etter 10 timers løping og var førstemann som passerte 10 mil. Han virket meget sterk, men det er fortsatt langt og lenge igjen…
SAMSUNG CSC
Svenske Yudith Hernandez Melgar fra Varbergs GIF Friidrott ledet damenes løp foran norske Nnette Banoun. Det er viktig å sørge for væskebalansen hele tiden!
SAMSUNG CSC
Norgesmesteren fra i fjor, Edna Leikvoll, lå på plassene rundt 7 – 9 etter 8 -10 timers løping. Kanskje litt næring hjelper hennne til å avansere på listene utover natten?
SAMSUNG CSC
En japaner, en finne og en italiener var også med i tetkampen de første 8-10 timene. Og denne karen, Peter Tubaas, som vekslet mellom 4. og 5.plass. Her har han fått seg en ispinne for å få tilbake full energi! – Jeg hadde en liten downperiode, men nå er jeg på vei opp igjen, fortalte Peter til Sportsmanden. Men den erfarne landslagsløperen mente at målet om pers og 240 km måtte revurderes.
SAMSUNG CSC
Denne karen, Hans Edgar Rakeie, vil nok gi Tubaas og de andre gutta i teten kamp. Etter snaue 10 timer var Rakeie på 4.plass og virket lett og fin. Men mye kan skje utover natten.

 

Alle bilder: Frode Monsen, Sportsmanden

Følg Sportsmanden også på Facebook og se oppdateringer fra Bislett 24-timers der!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Vi kommer tilbake med sluttrapport og mange flere bilder på sportsmanden.no senere!

Spesielt interesserte kan følge løpet live utover natten eller i morgen tidlig, helt til løperne er i mål søndag morgen kl 10.00.

LIVE TV-sending

 

sportsmanden.no 

 

 

 

 

 

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -