En fin tur med Sportsklubben Vidar i Spania!

Marthe sin blogg: – Løypa var flat og rask. Den inneholdt mange svinger og ble med det litt teknisk krevende. Fartsøkninger og mykt underlag kom til å sette oss på en god prøve i å henge med Europas beste løpere, skriver Marthe Katrine Myhre.

Hun er akkurat kommet hjem etter å ha debutert for sin nye klubb Vidar i Europa-cupen for lag i terrengløp i Spania. Sammen med Silje Fjørtoft, Jessica Gunnarsson og Tone Hjalmarsen ble det en fin 7.plass i lagkonkurransen.

Lagene til Sportsklubben Vidar som løp Europacup i terrengløp. Bak fra venstre: Jan Christian Kaltenborn, Dadafo Dhaqabi, Harald Solhaug Næss, Eirik Gramstad og Øystein Sylta. Foran fra venstre: Jessica Gunnarsson, Silje Fjørtoft, Tone Ilstad Hjalmarsen og Marthe Katrine Myhre.
Bildene er hentet fra bloggen til Marthe, og er tatt av lagleder og kondisredaktør Runar Gilberg

 

Samme plassering fikk herrelaget til SK Vidar, som bestod av Øysten Sylta, Dadafo Dhaqabi, Eirik Gramstad og Jan Christian Kaltenborn, også han ny i klubben etter overgangen fra Tjalve. Harald Solhaug Næss løp også, men kun de fire beste teller i lagkonkurransen.

Les mer om hvordan det gikk med Marthe i selve løpet, om forsvunnet bagasje og om hvordan hun taklet overgangen fra norske vinterforhold på bloggen hennes;

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

En fin tur med Sportsklubben Vidar i Spania!

Se også mange bilder fra løpet med fyldig referat på Kondis.no.

 

sportsmanden.no
0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)