LøpingSjusjøenSportsBloggen

En tarahumara på lette steg i Sjusjøfjellet!

– Er du en av dem som savner det gamle Birkebeinerløpet, den første versjonen som i hvert fall delvis gikk i høyfjellet? Eller har du bare lyst å løpe et flott og tøft terrengløp i fjellet, på fine og passe vanskelige stier i nydelig natur? Hvis svaret er ja, så bør du stille i Sjusjøløpets lengste distanse til neste år. For dette er et fantastisk fint løp som hadde fortjent langt flere enn skarve 66 deltakere.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
SAMSUNG CSC
Sjusjøløpet var utrolig flott, både den korte Sjusjørunden på 10,5 km, og ikke minst den lengste runden på 21,5 km. «Mer Birken enn Birken selv!» Her er det Hanne Wibe som løper med et stort smil. Foto: Marie Wibe Bakker

 

20140806_191520
Born to run: løperstammen tarahumraene!

Hva som er så flott med Sjusjøløpet – og hva dette har med løperstammen tarahumaraene å gjøre – kan du lese på SportsBloggen her.

 

 

 

 

 

 

 

sportsmanden.no

 
 
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -