Taranger i UVU Racing og ny hjemmeside

Oppdatering om bloggerne – 1: Bjørn Tore Kronen Taranger

Sportsmanden vil de kommende ukene oppdatere litt rundt status for våre bloggere. Vi starter i Bergen med den fargerike ultraløperen Bjørn Tore Kronen Taranger – Hausgutten som har blitt Fanastril og som har en erklært målsetting om en gang å bli verdensmester innenfor ultraløping!

Selv om det har vært stille rundt Bjørn Tore på bloggfronten en god stund, så har det langtfra vært stille rundt treningen og karrieren til Taranger. Før sesongen skiftet han også klubb fra BFG Fana til IL Gular – men like viktig for Taranger var det at han beholdt Jan Fjærestad som sin personlige trener. I tillegg har Bjørn Tore nå blitt med i UVU Racing Team. UVU står for You Versus You og er et internasjonalt løperteam, hovedsaklig med ultraløpere.

10383565_903191479698417_3406222756377347421_n
Bjørn Tore i fjellene i Tyskland med sitt nye team UVU Racing.

– Det er bare toppløpere fra hele verden. Jeg er i samme team som Michael Wardian, han har to sølv fra VM i 100 km og pers på maraton med 2:17, forteller Bjørn Tore til Sportsmanden.

Og rosinen i pølsen til slutt:

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

Bjørn Tore har fått seg ny, flott hjemmeside, som du kan ta en titt på her.

Der har han også oppsummert mye av det spennende som har skjedd det siste halve året, både sportslig og med apparatet rundt. Det er mange brikker som må på plass dersom det ambisiøse og ultimate målet skal nås for ultraløperen fra Bergen.

– Jeg har hatt en strålende sesongstart. NM gull på 100 km i Bergen Ultra 5. april, en fantastisk treningsleir i Monte Gordo sammen med Gular, flere gode 1. plasser og gode resultater «all over»! Samt en underbar tur til Tyskland og Zugspitz ultratrail sammen med UVU Racing, hvor mye trening, konkurranse og fotoshoot stod på agendaen. Slik innleder entusiastiske Taranger den nye hjemmesiden.

10344772_10152428951175535_4678817575058447673_n
Bjørn Tore Taranger i heftige klyv med rosa strømper. (Foto: Fra bloggen / Elisabeth Grøtte Kolstad)

Sportsmanden er glad for at Bjørn Tore også blogger via Sportsmanden og vi ser frem til å følge deg videre på ferden mot verdenstoppen, nå også som del av et internasjonalt team i UVU Racing.

 

sportsmanden.no 

 

 

 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)