Deltakerrekord i Trøndersk Vinterkarusell

Sondre Nordstad Moen og Anne Nevin vant 3000m

Det fjerde av syv løp i Trøndersk Vinterkarusell og det første i 2014 ble arrangert mandag kveld, med 3000 meter inenndørs. Det ble sogar ny deltakerrekord på 141 løpere som fullførte 3000 meter i Ranheim Friidrettshall.

Dagens raskeste løper var Sondre Nordstad Moen fra SK Vidar, som løp på 8:24,8, med Helge Langen, Rindal IL (8.39), Petter Rypdal, Strindheim (8.59) og Nils Jacob Fløystad, Strindheim (9.00) på de neste plassene.

Annonse (Klikk på bildet for info)
TrønderskVinterkarusell-2014-1-Sondre-N-Moen
Sondre Norstad Moen har slitt med skader i et par sesonger nå, men ser endelig ut til å være skadefri og i gledelig fremgang. (Foto: Roger Midtstraum)

– Det var nok mange som satte pris på å se Sondre med piggsko på beina, etter et alt for langt skadeavbrekk, skriver arrangøren på facebooksiden sin om den tidligere Strindheim-løperen.

Raskeste dame var arrangørens veteranløper Anne Nevin, som vant på 10:01,5. tett fulgt av Anette Brocks Hagen på 10.07, Fride Vullum-Bruer på 10.10 og Anniken Amos Ruud på 10.16. Alle representerer Strindheim IL.

TrønderskVinterkarusell-2014-1-Anne-Nevin
Veteranen Anne Nevin har hatt en sterk sesong, der hun bl.a. ble norgesmester i terrengløp og deltok for Norge i nordisk mesterskap i terrengløp for seniorer,
Foto: Roger Midtstraum

Neste løp i Vinterkarusellen går lørdag 8.februar, 5 km på Leangen, med start kl 11.00.

Se flott billedserie fra Trøndersk Vinterkarusell av fotograf Roger Midtstraum her.

Hjemmeside

Annonse (Klikk på bildet for info)

Klassevise resultater

 

sportsmanden.no  

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!