Løping

Forsprang – Live om løping hver onsdag

Hver onsdag kveld kan du se «live sendinger» om løping og kondisjonsidrett på nettet. I kveld er tidenes første norgesmester i 24-timers løp, Bjørn Tore Kronen Taranger, gjest i programmet.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Det er den kjente redaktøren av kondis.no, Heming Leira, som er initiativtaker. Heming er også initiativtaker til det kjente og gratis mosjonsløpet Sognsvann Rundt Medsols, kanskje bedre kjent som SRM, som blir arrangert hver eneste onsdag kl 18.00 fra tidlig om våren til sent på høsten. For dette ble Heming for et par år siden nominert som en av kandidatene til Årets navn i Oslo i Aftenposten sin kåring.

Heming Leira har også startet opp Motbakkeløpene i Maridalsalpene og Øyakarusellen. Det siste tilskuddet er det som først het SRM Hangout On Air, senere videreutviklet og omdøpt til Forsprang, der Heming og panelet hans drodler om aktuelle saker, de siste løpene eller inviterer en gjest, og samtidig chatter med seerne.

Bjørn Tore Kronen Taranger, kveldens gjest, jubler etter NM-gullet.
Foto: Peter Tubaas

Den offisielle sendingen starter kl 22.00, men det er mulig å logge seg på allerede en halvtime tidligere for en uformell innledning.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Les mer om Forsprang eller se kveldens sending via hjemmesiden Forsprang.net.  

 

 
 
Sportsmanden.no
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

One thought on “Forsprang – Live om løping hver onsdag

  • Hyggelig at det skrives om Forsprang! Vil bare presisere litt: Initiativet til Sognsvann Rundt Medsols Hangout on air (forløperen til Ukas forsprang) var en idé som Frode Klevstul og
    Heming Leira hadde og ganske fort fikk de med seg Jancike Ekelberg, kjent som initiativtaker til Skijoggerne og Skiløpet, Andreas Gossner og Siri Vilberg. Denne kvintetten er det som står bak Forsprang sine ukentlige sendinger på onsdagene og prosjektet forsprang.

Kommentarfeltet er stengt