Oslo Maraton

Kristine E. Engeset vant «10 for Grete»

Pressemelding – Kristine E. Engeset vant «10 for Grete»

Kristine Eikrem Engeset fra Tjalve IK vant «10 km for Grete» under dagens BMW Oslo Maraton. Hun løp inn til vinnertiden 33:37 på 10-kilometeren.

-Jeg var litt usikker på hvordan jeg skulle disponere kreftene da jeg ikke hadde løpt 10-kilometer tidligere. Men det var gøy. Kommer nok til å løpe flere slike distanser, sier Kristine Eikrem Engeset fra Tjalve IK.

Maria Sagnes Wågan fra Namdal Løpeklubb ble nummer to med 34:17. På tredjeplass kom Ingvill Bovim fra Tjalve IK på tiden 34:36.
Løyperekorden for «10 for Grete» for kvinner innehas av Karoline Bjerkeli Grøvdal, nå IK Tjalve, på tiden 32:40 fra 2015.

Totalt deltar snaue 19 000 løpere under Oslo Maraton i dag. Det deltar løpere fra totalt 62 land. Eldste løper er 83 år.

Se resultater på Oslo Maraton sin hjemmeside.