FollotrimmenLøping

Tid for Follotrimmen igjen

Starter opp sesong 31 onsdag 23.april.

Like sikkert som våren kommer til Follo, så kommer Follotrimmen til distriktets løps- og mosjonsglade mennesker. For 31.gang arrangeres denne populære karusellen etter samme lest som vanlig, med 8 ulike løp rundt omkring i distriktet, for en stor del i terreng eller på grusveier, men også med innlagte asfaltstrekk flere steder. Som i det første løpet, som starter på Ski stadion onsdag 23.april klokken 18.00.

NB: Husk at alle løp i år har fellesstart kl 18.00 – og at man må møte opp i god tid for å få startnummeret – og at trimmere uten tid kan legge i vei en time tidligere.

OK_Follotrimannonse_1_2014

Sportsmanden vil også i år ha en omfattende dekning av Follotrimmen.

Hvis du vil lese om fjorårets løp, som alle ble behørig omtalt med tekst og bilder i egen kategori Follotrimmen, er det bare å klikke på linken. Mappen finnes ellers som underkategori under fanen Sportsmanden øverst på siden, eller under kategorier i høyre marg litt lenger nede på siden.

SAMSUNG CSC
Det blir et spennende come-back i Follotrimmen for Ski-gutten Lasse Sørlund, som stilte med startnummer på brystet for første gang på akkurat 8 år da han løp på 1.24.54 på halvmaraton i Fredrikstadløpet for et par uker siden. (Foto: Frode Monsen, sportsmanden.no)

Fjorårets beste løper var Geir Simonsen fra Drøbak, som også vant det første løp fra Ski. Her drar han på Henrik Brøvig (304) og Kjetil Berntzen (255) ut fra Ski stadion. (Foto: Trond T. Hansen)
Fjorårets beste løper var Geir Simonsen fra Drøbak, som også er påmeldt i år. Her drar han på Henrik Brøvig (304) og Kjetil Berntzen (255) ut fra Ski stadion i fjorårets første løp, som han også vant. (Foto: Trond T. Hansen)

I skrivende stund er det påmeldt 445, hvorav 290 på tid. Men det er plass til flere! For påmelding er det bare å klikke på Follotrim-emblemet øverst til høyre på hovedsiden.

Vi ønsker både arrangører, løpere og trimmere lykke til med årets sesong!