SportsBloggenUltraløp

Nedtur før opptur!

Fra skadeskutt til Mont Blanc Marathon!

SportsBloggenSkader er noe herk og det kan sannelig være en tålmodighetsprøve å gå ukevis uten å kunne gjøre det som man er mest glad i, nemlig å løpe. Likevel, nå er jeg mest glad. For det umulige var visst mulig likevel – jeg er nemlig klar for Mont Blanc Marathon, lenge etter at løpet ble fullbooket på rekordtid!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Mont Blanc Marathon i Chamonix i juni neste år er  også verdensmesterskap i «skyrunning». Det gikk ikke lange tid fra påmeldingen åpnet tidlig i oktober, til det meste var fullt. Men det ser fortsatt ut til å være mulig å komme seg til Mont Blanc, enn så lenge.

Hvordan kan du lese mer om i dette innlegget på SportsBloggen. 

Kilian-Jornet-mot-Matterhorn
Har du lyst å konkurrere mot denne karen, legenden og årets vinner Kilian Jornet under Mont Blanc Marathon neste år, så er det kanskje fortsatt en liten mulighet. (Foto: Luca Roncoroni)

 

sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -