Nøklevann RundtResultater

Theodor Berre Jacobsen og Runa Skrove Falch vant Nøklevann Rundt i flott høstvær

Det tradsjonsrike løpet Nøklevann Rundt ble arrangert fra Haraløkka lørdag. Som vanlig loset trygt i havn av Bøler IF – og som vanlig i flott høstvær!

Raskest i år var 22 år gamle Theodor Berre Jacobsen fra Sportsklubben Vidar på tiden 34:14,2 i den meget kuperte grusrunden rundt det kjente vannet i Østmarka. Sigurd Lund Røer fra Bækkelagets Sportsklubb og Lars Sørensen fra Rustad IL sikret seg de ande plassene på seierspallen med tidene 34:46 og 34:51, mens mangeårig vinner Anders Eide Gløersen ble henvist til fjerdeplass på 35:01, kun syv tideler foran Håvard Solberg, som stilte i en sjelden konkurranse og i en alder av 45 år fortsatt holder et imponerende høyt nivå.

Runa Skove Falch sikret dobbeltseier til Sk. Vidar med å vinne kvinnenes konkurranse klart på 37:59,9. foran Sofie Nordsveen Hustad fra Kjelsås IF på 39:30. Guro Flatekvaal sikret seg tredjeplassen med 41:01, med Norges sprekeste meterolog Eldbjørg Moxnes ikke langt bak på 41:12. Tidligere vinner Heidi Pharo ble henvist til femteplass 41:38, som arrangørklubben Bøler IF sin beste plassering.

.
Her er bilder fra de beste fra Nøklevann Rundt 10 km

Theodor Berre Jacobsen var raskest i Nøklevann rundt
Sigud Lund Røer blir nr 2…
…mens Lars Sørensen tar tredjeplassen
Anders gløersen må nøye seg med fjerdeplass i år…
…men klarer å holde veteranen Håvard Solberg bak seg.
Tore Klungland blir nr 7 som bestemann fra arrangørklubben Bøler IF.
Håkon Engelsen Berg blir nr. 8.
Bøler-løpere på rekke og rad. Trym Gjedebo-Skarpeteig tar åttendeplassen.
Bendik Håland Pedersen fra Rustad IL blir nr. 9.
Erik Landheim fra Ren-Eng FIK og Ørjan Staff fra Stampa Run Club blir nr. 14 og 15.
Runa falch vinner dameklassen, mens klubbkameraten Erik Bjørn Olsen Andersen kommer like foran i mål som nr. 17.
Johan-Jørgen Lindgaard Strømberg ble nr. 20.
Sofie Nordsveen Hustad blir nest beste dame, mens superveteranen Andreas Engebretsen tar en overlegen klasseseier i M60-64 år på kruttsterke 39:31.
Guro Flatekval (41) blir tredje beste kvinne, mens Andreas Smeby-Diederich blir nr. 3 i M40-44 år på 40:46.
Tørre Lutnes fra Rustad IL er her hare for Eldbjørg Moxnes, som får sekundet bedre tid i mål.

Flere sterke veteraner i klasse M60-64 år – og i Team Sportsmanden

Hermann Brun fra Bøler IF er lokalkjent i Nøklevann Rundt. Her spurter han inn til 3.plass i klasse M60-64 år på tiden 43:27. På plassen foran kom klubbkameraten og mangeårig klassevinner Trond Olav Berg (43:03), mens de begge altså fikk solid stryk av Andreas Engebretsen.
Trond Inge Carlsen fra Rustad IL spurter inn til 7.plass i klassen på 44:43…
…mens Harald Ringen fra Rustad IL og Team Sportsmanden denne gangen må nøye seg med 9.plass i klassen på 46:40.
Bra løpt også av Tormod Reiersen fra Team Sportsmanden, som løper inn på 48:10 til 11.plass i M50-54 år.
Som vanlig var det et yrende liv på Haraløkka før, under og etter Nøklevann Rundt.