Furusjøen RundtLøpingMarthe Katrine MyhreSkribenter

Gull, bronse og løyperekord!

– Siden sist har jeg løpt slik at en BRONSEmedalje og en GULLmedalje har blitt med hjem til Hunndalen. I tillegg har jeg løpt ned en løyperekord med 18 minutter. Mitt mål i høst nærmer seg med stormskritt, men det er fortsatt en treningsjobb å gjøre. Selv føler jeg at jeg er i ganske bra rute og begynner å banke på plass noen planer.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Slik innleder Marthe Katrine Myhre sin ferske statusoppdatering på bloggen sin. Formen er helt klart god, og stigende, og hun forteller også litt om treningsplanene fremover mot halvmaraton i Oslo og høstens store mål, Frankfurt Marathon i oktober.

Knarvik_NM-halv-2013
Bildet: Gullmedaljen tok Marthe (t.v.) på halvmaraton i Knarvik. Hun ble riktignok slått av Annie Bersagel (417), vinneren av SkiLøpet, men hun er amerikansk statsborger og følgelig utenfor NM-konkurransen. Foto: Kondis / fra bloggen

– I helga bli det konkurransefri, men jeg skal ha en ekstrem maratonøkt i morgen, forteller hun til Sportsmanden.

Vi gratulerer med NM-medaljene og oppfordrer leserne til å ta en nærmere titt på Marthes siste innlegg Dette har skjedd og dette skjer videre!

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Marthe-FurusjøenRundt
Mange fine bilder: Her cruiser Marthe gjennom den flotte traséen rundt Furusjøen, til solid ny løyperekord. Storformen er tydeligvis på vei.

 

sportsmanden.no

 

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -