Gull, bronse og løyperekord!

– Siden sist har jeg løpt slik at en BRONSEmedalje og en GULLmedalje har blitt med hjem til Hunndalen. I tillegg har jeg løpt ned en løyperekord med 18 minutter. Mitt mål i høst nærmer seg med stormskritt, men det er fortsatt en treningsjobb å gjøre. Selv føler jeg at jeg er i ganske bra rute og begynner å banke på plass noen planer.

Slik innleder Marthe Katrine Myhre sin ferske statusoppdatering på bloggen sin. Formen er helt klart god, og stigende, og hun forteller også litt om treningsplanene fremover mot halvmaraton i Oslo og høstens store mål, Frankfurt Marathon i oktober.

Knarvik_NM-halv-2013
Bildet: Gullmedaljen tok Marthe (t.v.) på halvmaraton i Knarvik. Hun ble riktignok slått av Annie Bersagel (417), vinneren av SkiLøpet, men hun er amerikansk statsborger og følgelig utenfor NM-konkurransen. Foto: Kondis / fra bloggen

– I helga bli det konkurransefri, men jeg skal ha en ekstrem maratonøkt i morgen, forteller hun til Sportsmanden.

Vi gratulerer med NM-medaljene og oppfordrer leserne til å ta en nærmere titt på Marthes siste innlegg Dette har skjedd og dette skjer videre!

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)
Marthe-FurusjøenRundt
Mange fine bilder: Her cruiser Marthe gjennom den flotte traséen rundt Furusjøen, til solid ny løyperekord. Storformen er tydeligvis på vei.

 

sportsmanden.no

 

 

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)