KarusellerRomerikeStomperudkarusellen

Fredrik Smith og Thea Haug vant siste løp i Stomperudkarusellen

Stomperudkarusellen ble avsluttet med et 6 km langt terrengløp i lysløypen fra Lørenfallet stadion tirsdag 24.august. Raskest på karusellens siste løp var Thea Haug og Fredrik Smith.

I fravær av vinneren fra de to siste løpene, Inge Hasund, tok kameraten Fredrik Smith fra Oslo Byggentreprenør tidlig kommandoen og vant klart på 23.53, foran Håkon Hovland fra Hvam IL med 25.16. Tredje best av gutta var Erik André Kristiansen fra arrangørklubben Sørum IL på 25.26,6. Det var tørre, fine forhold og sommerlig under det siste løpet som gikk på kuperte og fine stier, foruten et lite asfaltstrekk ved start og mål.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
VANT: Allsidige Fredrik Smith kunne juble for seier i siste løp av Stomperudkarusellen.


Thea Haug fra Lillestrøm var også tilbake, tilsynelatende veldig avslappet på startstreken der hun ga uttrykk for å skulle ta det rolig. Men man vet jo aldri når startskuddet først smeller, la hun til med et lurt smil. Som sagt, så gjort, og det ble en klar seier i dameklassen med tiden 25.26,5 – kun slått av de to beste mennene og tidelet foran Kristiansen etter en intens spurtduell!

Stabile Tone Fløttum fra Fet Friidrettsklubb ble nummer to på 26.41. Hun har deltatt på alle tre løpene med «pallplass» hver gang.

Vel blåst til arrangøren Sørum IL med den tidligere storløperen Øivind Dahl som løpsleder for nok et fint arrangement. Årets karusell ble gjennomført i en litt redusert versjon med tre løp i august. Hverken Stomperudløpet eller den vanlige avslutningen med 800 meter på grusbanen var med i år. Så får vi se hvordan det blir til neste år. Da er trolig Stomperudløpet tilbake igjen. Den korte 800-meteren er kanskje ikke like mye savnet fra brorparten av løperne, skjønt man skal være forsiktig å tukle med fine tradisjoner. Uansett er Stomperudkarusellen et veldig koselig og sosialt lav-terskel arrangement som flere bør få med seg når vi skriver 2022.

Resultater Stomperudkarusellen, 24.08.2021, 6 km terrengløp

Her er det under ett minutt til start og klokkene stilles. I første linje sees Steinar Lien (434), Dennis Jakobsen (486) og Pål Simonsen (462). Mellom dem er en avslappet Thea Haug opptatt av å klemme datteren.
FØRSTEMANN: Henning Høgheim fra Ullensaker/Kisa IL er førstemann ut og førstemann i mål.
Imponerende å løpe på 57.12 i klasse 80-84 år!
STERKE SUPERVETERANER: Pål Simonsen (t.v.) vant klasse M60-64 på 25.56, mens Dennis Jakobsen tok seg av seieren i klassen under på 26.09.
TETT DUELL: De to Team Sportsmanden-deltakerne Steinar Lien og Frode Monsen hadde harde nappetak i alle tre løpene. Steinar vant 2-1 i innbyrdes oppgjør, men Frode knep «sammenlagtseieren» med fattige tre sekunder etter en febrilsk sluttspurt i siste løp. Så da kunne begge to dra hjem til Nordre Follo godt fornøyde!
Stomperudkarusellen har en veldig kul premie til de som fullførte alle tre løpene.

Tekst og bilder: Frode Monsen / Sportsmanden.no


Alt om Stomperudkarusellen på Sportsmanden

Sportsmanden.no

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -