OppegårdSkeikampenTeam SportsmandenTerrengløp

Klasseseier i Skeikampen Rundt

Endelig er det flere løp å velge mellom for mosjonistene. Og våre lokale mosjonister har også begynt å røre på seg etter sommer- og pandemidvalen.

Erling Christiansen hadde sist helg tatt turen til Skei og løp det 12,6 kilometer lange terrengløpet Skeikampen Rundt.

Det gikk skikkelig unna for karen fra Sofiemyr, som for øvrig innehar løyperekorden i det lokale terrengløpet Grønliåsen Rundt. I år ble det imidlertid Skeikampen som ble prioritert, og Erling var ikke snauere enn at han gikk bort og vant klasse M35-44 år med raskeste tid for alle over 35 år

–Det var et fint løp, med høyt toppnivå på deltakerne, forteller Erling, som klokket seg inn på den sterke tiden 49.29.

Det var drøye fire minutter bak vinnertiden til Audun Heimdal fra NTNUI som vant på 45.16 – en meget sterk tid i den kuperte løypen som slynger seg rundt den kjente og karakteriske Skeikampen.

Erling Christiansen elsker å løpe i terrenget. Her fra en treningstur tidligere i sommer. Bak kommer Trond Olav Berg, som i år satser mer på løpetrening, og som nylig fikk bekreftelse på at endringen i treningsopplegget faktisk virker da han løp 5 km på 18:17, nest best til nå på årets veteranstatistikk i klasse M60-64 år.

Nyinnmeldte Erling Christiansen var faktisk ikke beste løper fra Team Sportsmanden i Skeikampen Rundt. Det var Pål Onsrud, som med sluttid 48.37 ble nummer 8 totalt, 52 sekunder foran Christiansen. Nivået i år var meget høyt, siden Pål Onsrud i fjor ble nummer 5 på langt svakere tid, 52.03, og årets løype angivelig var noen hundre meter lengre siden starten var flyttet litt.

Damevinner ble Hanna Kristine Larsen fra Heddal IL på 59.09.

Totalt 43 fullførte.

Resultater Skeikampen Rundt 2021

Les om fjoråret varme Skeikampen Rundt som ble vunnet av Simen Østensen her

Pål Onsrud tok turen fra Gjøvik til Skeikampen Rundt igjen. I fjor åpnet han litt for hardt, men fikk likevel fin premie. I år løp han enda raskere.