Ny seier i Norges-Cupen og ledelse sammenlagt

– Lørdag ble det fjerde rittet i Norges-Cup maraton syklet i vakkert fjellterreng i Rondane. Furusjøen Rundt var for anledningen utvidet med en Norges-Cup-trase på 73 km og nesten 2800 høydemeter. En krevende løype med mye sti og teknisk terreng, samt mange høydemeter. Målet var å kjempe om seieren og gå opp i ledelsen i cupen sammenlagt, forteller Carl Fredrik Hagen.

Startnr 13 var et lykketall for Carl Fredrik Hagen. Etter å ha hentet inn tetgruppen, dro han fra alle i de tøffe stigningene fra Kvam. Foto: Arrangøren, Furusjøen Rundt
Startnr 13 var et lykketall for Carl Fredrik Hagen. Etter å ha hentet inn tetgruppen, dro han fra alle i de tøffe stigningene fra Kvam, tok sin andre seier i et NC-ritt og kan første gang i karrieren sykle med den gule ledertrøyen i det avsluttende rittet.
Foto: Arrangøren, Furusjøen Rundt

Og den lovende terrengsyklisten har virkelig fått opp dampen og vant Furusjøen Rundt, foran Lars Granberg og Johannes Reiten. Etter sin andre strake seier overtok også Hagen den gule ledertrøyen i NorgesCupen, når kun Skarverittet gjenstår. I tillegg vant han også Valdresrittet forrige helg. Greg Saw, som ledet NorgesCupen før Furusjøen Rundt, ble bare nr 14 på lørdag.

Les mer på bloggen.

Resultater

Annonse (Klikk på bildet for info)

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!

2 thoughts on “Ny seier i Norges-Cupen og ledelse sammenlagt

Kommentarfeltet er stengt