Kraftprovet – varmt og tøft, men utrolig flott!

Det er en fantastisk ramme og stemning rundt det svenske løpet Kraftprovet, som går langs slusene i byen Trollhättan. Marthe Katrine Myhre tok en sterk 3.plass i år, bak den svenske favoritten Isabellah Andersson, som tok løpet som oppkjøring til Etape Bornholm, som hun for øvrig leder klart.

Les Marthe sin blogg fra Kraftprovet her.

Isabellah-Andersson
– Isabellah vinner Kraftprovet som hun vil! Elegant løper og veldig hyggelig. Hun inviterte meg til Kenya i vinter. Kanskje det blir trening med henne i vintermånedene? skriver Marthe på bloggen sin. Her er samme Isabellah Andersson 4 dager senere, på vei til seier i det andre løpet i Etape Bornholm.
Foto: Sportsmanden/Marie Wibe Bakker
Marthe Myhre slet litt med varmen, men løp likefullt sterkt i kraftprovet. Foto: Fra bloggen, tatt av Kjell Vigestad, Kondis
Marthe Myhre slet litt med varmen, men løp likefullt sterkt i Kraftprovet.
Foto og forsidebildet: Kjell Vigestad, Kondis, fra bloggen.

 

sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!