HelgeløpetPinsemaratonRun4life

Pinsemaraton og -ultra står for døren til helgen

Sportsmanden og Run4life håper på god oppslutning

I pinsen arrangeres Run4life Pinsemaraton og -ultra. Du kan velge mellom distansene halvmaraton, maraton og ultradistansene 50 km og 80 km, samt trim uten tid med valgfri distanse.

Konseptet er som som tidligere. Du løper hvor du vil og når du vil (i løpet av pinsehelgen) og tar tiden din selv. Du må bare melde deg på og sende inn resultatet på egne skjemaer.

–Det skal være enkelt. Og det skal være motiverende. Som en liten aktør har vi ikke de samme ressursene som mange andre, men til gjengjeld prøver vi å skape en ekstra god atmosfære rundt løpene og en følelse av samhold, selv om vi fortsatt primært løper hver for oss, sier primus motor for Løpskarusellen Frode Monsen.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Motivasjon og samhold – alene og sammen

De virtuelle løpene til Sportsmanden og Run4life har således en egen Facebookgruppe kalt Løpskarusellen med 750 medlemmer p.t., der det oppfordres til å heie på hverandre og der alle deltakerne kan legge ut egne bilder og innlegg.

–Inviter gjerne med deg venner både til Facebookgruppen og til de virtuelle løpene. Jo flere som deltar, desto mer moro blir det for alle, sier Monsen, som presiserer at alle må følge de gjeldende smittevernrådene.

Lopskarusellen.no er all informasjon og resultater samlet, i tillegg til at Sportsmanden følger opp med artikler og reportasjer.

Jan Billy Aas er klar for Pinsemaraton og enda et virtuelt løp i til samlingen sin.
FOTO: CHRISTIAN NICOLAI BJØRKE/NRK

Sportsmanden var tidligst ute med å arrangere virtuelle løp, men plutselig ble dette veldig populært da koronaviruset rammet og lammet samfunnet. Da hadde Sportsmandens Løpskarusell blitt arrangert i to år allerede og hadde akkurat startet opp på tredje året, nå som Run4life Løpskarusell.

Helgeløpene kom til på den virtuelle løpsmenyen til Run4life, som i første omgang går hver helg ut juni, med litt variasjon i distansetilbudet fra helg til helg.

I pinsehelgen er det altså de litt lengre distansene som står på programmet, og Run4life prøver å skape litt ekstra blest om Pinsemaraton.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Startnummer, diplom og virtuell medalje til alle – samt flott uttrekkspremie fra Coxa Carry

Alle som melder seg på får tilsendt et eget startnummer, noe som var ganske så populært under «17.mairaton». Og etter løpet får alle som fullfører tilsendt både diplom og en virtuell medalje.

I tillegg trekkes det ut en fin premie blant deltakerne, nemlig drikkebelte fra kvalitetsleverandøren Coxa Carry. Dette er et helt nytt drikkebelte som inkluderer drikkepose med slange, og med flere lommer både inni beltet og foran med plass til både gel, barrer, mobiltelefon og gjerne en tynn overtrekksjakke også. Det er altså noe langt mer enn et vanlig drikkebelte, og verdien er rundt kr 1000.

Coxa Carry er for øvrig veldig godt kjent i Ski Classics, der flere av de beste bruker den letteste drikkesekken i kolleksjonen.

Det trekkes en heldig vinner blant de som fullfører en av distansene i Pinsemaraton.

FIN PREMIE: Coxa Carry drikkebelte.

Du kan melde deg på Pinsemaraton og -ultra her: Påmelding

Resultat sendes inn her (fellesskjema for alle Helgeløpene, du krysser bare av for riktig distanse): Resultatskjema

Arrangementet på Facebook

Frode Monsen fra Sportsmanden har det meste klart og kan invitere til Pinsemaraton og -ultra etter selv å ha testet Coxa Carry-beltet på lokale stier i går.


Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -