Ny mulighet til virtuelt løp – Helgeløpet halvmaraton 27.-29.mars

Run4life Løpskarusellen inviterer til nytt virtuelt løp med det andre Helgeløpet

Fra Run4life Løpskarusellen:

Run4life Løpskarusellen følger opp suksessen med å arrangere et separat virtuelt løp også førstkommende helg, nå med halvmaraton på løpsprogrammet. Helgeløpet er både et eget, frittstående virtuelt løp, og inngår samtidig i Løpskarusellen.

Etter at det første Helgeløpet slo godt an på svært kort varsel sist helg, tilbyr vi nå et eget halvmaraton allerede til helgen. Mange mosjonister hadde sett frem til å sesongåpne med halvmaraton i Fredrikstadløpet søndag 29.mars, eller sogar i Berlin Halvmaraton helgen etterpå. Så selv om et virtuelt løp aldri fullt ut kan erstatte dette, hvorfor ikke følge opp med å teste deg selv i en uhøytidelig kappestrid med andre løpere og mosjonister i ditt eget halvmaraton.

Konseptet med Helgeløpet er det samme som for Løpskarusellen; du velger selv hvor du vil løpe, og når på dagen du løper. I Helgeløpet nr.2 kan du løpe enten fredag, lørdag eller søndag, så du har tre mulige dager å velge mellom – eller de aller ivrigste kan løpe flere dager. Du registrerer selv tiden og sender inn resultatet ditt i eget skjema (se nederst). Husk at på grunn av koronakrisen må alle deltakerne i Løpskarusellen og Helgeløpet følge anmodningene fra myndighetene om å ta hensyn til andre, holde nødvendig avstand og inntil videre altså løpe alene, på grunn av smittefaren. Det er altså ikke lov å løpe sammen med andre så lenge unntakstilstanden varer. 

I Løpskarusellen er jo distansene 5 km, 10 km og halvmaraton. I det første Helgeløpet stod 5 km og 10 km på programmet, mens det nå kun blir halvmaraton. Vi tar også sikte på å arrangere et eget virtuelt påskeløp som en mini-karusell der alle tre distansene inngår.

IVRIG: Jan Billy Aas løp både 5 km og 10 km i det første Helgeløpet, og er trolig på plass igjen til halvmaraton i Helgeløpet nr.2.
(Foto: Ronny Kristiansen, fra Løpskarusellens Facebookgruppe) 

Virtuelle løp og segmenter som motivasjonsfaktorer

I såkalte virtuelle løp løper man alene og tar selv tiden. Sportsmandens Løpskarusell var vel først ute med å tilby et helhetlig konsept her, som i år er videreført under Run4life Løpskarusell.

Nå ser vi at virtuelle løp brer om seg fra stadig flere hold. Andre muligheter som mosjonister og løpere har, er for eksempel såkalte Strava-segmenter, der tiden din også sammenlignes med andre som har løpt det samme strekket eller segmentet. 

I Norge mest populære løpe-podcast – I det lange løp – med Jann Post og Kristian Ulriksen «bak spakene», ble dette omtalt innledningsvis i siste ukes episode, der Henrik ingebrigtsen var gjest. For øvrig et meget interessant intervju. Post nevnte der Løpskarusellen, og til oss sa han også følgende i går:

Jeg synes det er et veldig bra tilbud dere har i disse tider. Folk trenger motivasjon! 

Post antydet også at han selv trolig vil prøve seg i løpet av noen uker.

Og Helgeløpet og Løpskarusellen er nettopp ment for alle som er glade i løping og trening, og ekstra aktuelt for løpsmosjonister på alle nivåer og i alle aldre som trenger en oppmuntring og noe å motivere seg til i en svært spesiell situasjon for hele landet og verden for øvrig – og som kanskje har lyst å komme i gang med sesongen allerede nå. 

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

Jeg synes det er et veldig bra tilbud dere har i disse tider. Folk trenger motivasjon! 

Jann Post
MOTIVASJON! Øyvind Kvernen og Marianne Sandvik (forsidebildet) var begge godt fornøyd etter 5 km i Helgeløpet forrige helg. Trolig stiller begge også på halvmaraton til helgen. 

Løpskarusellen og Helgeløpet er for alle 

Du melder deg på Helgeløpet (eller Løpskarusellen) i eget påmeldingsskjema og rapporterer resultatet i et annet skjema som begge finnes på hjemmesiden Lopskarusellen.no – og i linker nederst her. 

Har du allerede meldt deg på Løpskarusellen – eller melder deg på – betaler du ikke noe ekstra. Resultatet inngår da også i selve Løpskarusellen. 

Hvis du kun vil delta i Helgeløpet krysser du bare av i rubrikken «Jeg melder meg på et enkeltløp for kr 100».

Les også:

Run4life Løpskarusell 2020 – løpet som alle fortsatt kan delta i!


Påmelding

Resultatregistrering

Invitasjon til Run4life Løpskarusell 2020

Reportasje fra Helgeløpet #1

Vi gjør oppmerksom på at Sportsmanden samarbeider med Run4life. Run4life Løpskarusellen og Helgeløpet er en videreføring av Sportsmandens Løpskarusell. 

Sportsmanden.no

Lik gjerne
Del gjerne
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)