Etape BornholmEtappeløpTeam Sportsmanden

Etape Bornholm i gang: Anders Gløersen med to andreplasser

Team Sportsmanden har tatt teten i lagkonkurransen

Etter de to første dagene av Etape Bornholm har Team Sportsmanden tatt kommandoen i lagkonkurransen. Og det er dobbelt norsk i teten, med Team Ida Eides Minnefond med Anders Gløersen i spissen på andreplass.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

Gløersen har også andreplass individuelt etter to knallsterke løp der han både på mandagens 10 km gateløp i Hasle og på tirsdagens 5,8 km strandløp på Dueodde, kun er slått av den svensk-etiopiske storløperen Mustafa «Musse» Mohamed.

Mandagens milløp på gode 31.30 var bare 10 sekunder bak persen til langrennsløperen fra Rustad. Musse, som har deltatt i OL og har 4.plass i VM på 3000m hinder for Sverige på merittlisten, var akkurat minuttet foran i mål på 30.30.

Anders Gløersen var like bak persen sin da han ble toer på 10 km i det første av fem løp i Etape Bornholm. Til høyre i bildet sees Gjermund Sørstad i Team Sportsmandens trøye.
FOTO: Hege Kullerud

Veteranen Øystein Mørk fra Team Sportsmanden imponerer igjen stort på Bornholm. Etter 6.plass første dag med 33.08 på 10 km, kjempet han om pallplass helt til målstreken på gårsdagens strandløp, der han ble nummer 4. Han ligger på 5.plass etter to etapper og leder klasse M45-49 med hele 4.44. Even Bentzen Løvås fra Halden IL er tredje nordmann på topp 10-listen med 8.plass etter to løp.

På damesiden har det blitt populære hjemmeseire til Bornholms egen Anna Holm begge dager. Etter 34.45 på mandagens 10 km, ble det ny seier i strandløpet tirsdag.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

– Det er mitt favorittløp, fortalte hun til TV2 Bornholm, som hver dag følger Etape Bornholm, og begrunnet det med at det ligner mye på et terrengløp og er noe helt annet enn de andre etappene.

Veteranen Jessica Gunnarsson fra SK Vidar imponerer med 4. og 5.plass, og Mari Brox fra Sømna IL er nummer 8 sammenlagt etter to dager.

I dag står det 7,8 km lange skogsløpet i Almindingen midt på øyen på programmet. Torsdag er den såkalte Kongeetappen, mens det hele avsluttes med en rask 10 km i hovedstaden Rønne på fredag. Da er til sammen akkurat en maratondistanse gjennomført. Så det er lenge igjen og intet er avgjort.

Bilder fra 2.etappe – 5,8 km strandløp på Dueodde

Bilder fra 1.løp – 10 km gateløp i Hasle

Team Sportsmanden lag 1 klare til start. Fra venstre Frode Monsen, Øystein Mørk, Pål Asbjørn Kullerud, Emil Kullerud, Tore Bjerkrheim og Gjermund Sørstad.
Team Sportsmanden lag 2 klare til start. Fra venstre Vidar Ellefsen, Kristin Isachsen, Jan Billy Aas, Halvor Steinsholt, Åse Klinkenberg og Jon Arne Skrove.
Team Sportsmandens fyldige tropp på Bornholm: I tillegg til de allerede nevnte på lag 1 og 2, løper Hanne Wibe (i midten bak) Etape Bornholm for 7.gang. Fra venstre er også Hege Kullerud (som var påmeldt, men må stå over grunnet en ankelskade), Ingrid Elise Kullerud, (som vant første løp i klassen 13-14 år) og Frida Kullerud.

Resultatcenter

FOTO: Alle løpebilder: Hege Kullerud. Lagbilder: Team Sportsmanden

Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -

One thought on “Etape Bornholm i gang: Anders Gløersen med to andreplasser

Kommentarfeltet er stengt