Se bilder fra 5km i Lørenskog Halvmaraton

Det ble også arrangert en kortere distanse under Lørenskog Halvmaraton. Her er bilder fra 5 kilometeren. Begge distansene under Lørenskog Halvmaraton inngår som første løp i Vinterkarusellen på Romerike, som gjerne er som sesongstart å regne for mange mosjonister på Romerike og omkringliggende områder.

Resultatene kan du se her. Og reportasjen fra hoveddistansen halvmaraton kan du lese her.

Klikk på bildene for større versjon, og for å bla frem og tilbake. (Alle bilder: Frode Monsen / Sportsmanden.no) 

Sportsmanden.no 

Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)

– Takk for at du følger Sportsmanden, som drives av idealisme uten lønnskostnader, faste inntekter eller sponsorer som et enkeltpersonforetak. Vi mottar heller ikke noe offentlig støtte, så skal vi kunne fortsette å produsere inspirerende reportasjer og bildeserier er vi avhengig av litt inntekter. Alle bidrag monner og verdsettes! Klikk her hvis du ønsker å støtte Sportsmanden

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)