Stort album fra SkiLøpet!

COMEBACK? Tidligere mangeårig lokalredaktør av Follosidene på Kondis, president i samme organisasjon og superivrig mosjonist Stig Arve Vangsnes med en sjelden opptreden med startnummer på brystet. Kanskje det er starten på et aldri så lite comeback for ildsjelen fra Oppegård?

SkiLøpet ble arrangert lørdag 1.september. For syvende gang ble det en stor løpsfest i Ski, med over 1100 påmeldte med stort og smått. Vi har tidligere oppsummert med bilder av alle medaljevinnerne på 5km og 10km. På Sporsmandens Facebookside har vi nå lagt ut et stort album med hele 285 bilder, så de fleste som løp SkiLøpet finner seg nok igjen i bildegalleriet der. 

STARTEN: Et fargerikt fellesskap legger i vei i godværet.
FULL INNSATS! Friske spurter i Gågaten i Ski.
STEMNING: Masse folk skapte igjen stor stemning under SkiLøpet.

Du finner mange flere bilder fra starten, løpet, innspurten og stemningen i albumet.  

Fotoalbumet finner du her! 

Annonse (Klikk på bildet for info)

Vi oppfordrer samtidig alle våre lesere til også å følge Sportsmanden på Facebook – og inviter gjerne dine venner til å gjøre det samme. Vi trenger flere følgere både på web og på Facebook, sånn at vi kan fortsette å spre idrettsglede!  

Les også:

Super stemning og full fart i SkiLøpet

Sportsmanden.no

Takk for at du leser Sportsmanden. Sportsmanden drives av idealisme og helt uten lønnskostnader eller sponsorer som et enkeltpersonforetak. For å kunne fortsette å produsere inspirerende reportasjer og bildeserier er vi avhengig av et minimum av inntekter og trenger all den støtte vi kan få. Alle bidrag monner! (mange bekker små…) Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!