Se stort album fra Ringerike 6-timers

Klækken Ringerike 6-timers ble arrangert i Hønefoss lørdag 25.august. I tillegg til reportasjen Sterke løp og tøffe tak i Ringerike 6-timers, kan du nå se hele 117 bilder fra løpet , stemningen og premieutdelingen i eget album på Sportsmandens facebookside. 

GLADE GUTTER! To glade gutter etter endt dyst. Drammenser og tidligere håndballspiller Simen Solberg (t.v.) har som sitt bysbarn Frank Løke slått seg på ultraløping i år etter endt håndballkarriere, og løp blant annet Ultrabirken. Ringerike 6-timers var imidlertid hans første ultraløp som ikke er i terreng, og han ga seg egentlig etter 50km, godt fornøyd med dagen. Men kompisen Henrik Skoglund trengte desperat en hare for selv å klare å fullføre en maraton for første gang. Dermed var det bare å komme seg ut på løpebanen igjen for Simen. Og sammen klarte de brasene! Dermed kunne Henrik juble for 43,32 km og Simen for 55.54 km. (Foto: Brørn Hytjanstorp)

Se stort album her!

 

Sportsmanden.no

0Shares
Annonse (Klikk på bildet for info/påmelding)