Løp Skåbu Fjellmaraton med kamera

Se Isabel Aarnes sine bilder fra løypen

Isabel Aarnes løp sitt femte maraton på norsk jord i 2017 i Skåbu Fjellmaraton. Hun løp med fotokamera og tok en rekke bilder underveis. Her er et fint knippe som gir et godt inntrykk av den vakre naturen som løperne loses gjennom på sin utfordrende og varierte ferd over 42,2 km.

Isabel Aarnes passerer omtrent halvveis i Skåbu Fjellmaraton. Foto: Anne Mari Lo
«Hadde en strålende løpedag i en flott maratonløype på Skåbu Fjellmaraton i går ? Da er 5 av 5 maraton på norsk jord 2017 i boks! Tusen takk til Tom Erik Aulie Åsen og resten av arrangørene i Steil for nok et perfekt arrangement og afterrun ??? anbefales?!» (Isabel Aarnes på Facebook) Her omkranses hun av Marianne Følling, Jan Billy Aas og Martin Hansen.
Her er det primus motor Tom Erik Aulie Åsen som har fått selskap av Isabel Aarnes og Marianne Følling. (Foto: Martin Hansen)
STARSTRUCK? Isabel Aarnes med Øystein Pettersen. Men mens Aarnes løp sitt femte maraton på norsk jord bare i 2017, var det aller første gang for «Pølsa» Pettersen. (Foto: Martin Hansen)

Alle foto der annet ikke er nevnt: Isabel Aarnes

Bakgrunn: Isabel Aarnes har også skrevet bloggen skyisthelimit  og samlet i fjor inn over 40.000 kroner til Kreftforeningen gjennom deltakelse i ulike konkurranser året gjennom året; totalt 544 km med løpskonkurranser og 571 km på sykkel. Hun har inntil videre lagt bloggen litt «på is», men har egne Intagram– og Facebooksider for Skyisthelimit

Se også hovedreportasjen på Sportsmanden: Tøft, variert og vakkert i Skåbu Fjellmaraton

Annonse (Klikk på bildet for info)


Sportsmanden.no

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!