LøpingMaratonRight To PlayVeldedighet

Løper 20 maraton på 20 dager – kun 5 igjen

Jimmy Vikas 20 maraton på 20 dager på 20 steder for Right To Play er i innspurten – og du kan fortsatt delta

Jimmy Vika i Right To Play har nå fullført over to uker av sitt store prosjekt 202020. Etter starten på Svalbard 28.august, løp Vika med følge i går den 15.maratonetappen i Drammen. Han er nå inne i den siste uken for dette spektakulære prosjektet, som har til formål å samle inn penger til jenters rett til utdanning i Midtøsten.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Etter gårsdagens 15.etappe i Drammen la Jimmy Vika ut dette bildet på prosjektets Facebookside: «15 down – «bare» 5 igjen?? ses i Holmestrand i morgen».

Alle maratonløpene er delt inn i runder på 3-5 km, der alle som vil kan delta på så mange runder de vil sammen med Jimmy. For hver runde du løper, har en sponsor forpliktet seg til å bidra med et kronebeløp til den gode saken. Distansene skal også være kontrollmålt, sånn at du som ønsker å være med på alle rundene får godkjent en formell maraton. For disse koster det kroner 50 å delta, ellers er det gratis start.

-Når en jente mister retten til utdanning, så mister hun også retten til sin egen fremtid» (Jimmy Vika, Right To Play)

I tillegg kan du lade opp med gratis lunsjforedrag med Jimmy Vika i forkant av løpene.

Har du lyst å være med og bidra på en eller flere runder og få deg en fin treningsøkt i hyggelig lag og samtidig samle inn penger til et godt formål, så er det altså fortsatt mulig.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
«Teamet – Løperen Jimmy Vika og prosjektleder Thora Ingeborg Dystebakken – klare for start på årets råeste fundrasingprosjekt hvor vi skal samle inn penger for å bedre jenters skolehverdag i Midtøsten» (Fra prosjektets Facebookside ved starten 28.august på Svalbard)

Den siste uken løper Jimmy Vika på følgende steder:

Tirsdag: Holmestrand – start kl 16:00
Onsdag: Gjøvik – start kl 15:00
Torsdag: Hamar – start kl 15:00
Fredag: Kolbotn – start kl 14:30
Lørdag: det hele avrundes med ordinær start i Oslo Maraton.

Du finner link med mer info og påmelding til alle de gjenstående arrangementene HER.

Sportsmanden vil delta på den siste løps-dugnaden på Kolbotn, og vi har oppfordret medlemmer i Team Sportsmanden om å stille enten her eller på ukens øvrige arrangementer. Så del gjerne eller oppfordre i andre løpegrupper, idrettslag eller bedrifter til å stille og gjøre en liten forskjell du også, og hjelp Jimmy Vika og Right To Play med langspurten de siste dagene.

Her er runden som skal løpes på den siste løpsdugnaden på Kolbotn på fredag, på Jimmy Vika sitt 19. av 20.maratonløp på 20 dager. Runden er 4,7km.

Du kan lese mer om prosjektet og også gi ditt eget bidrag på hjemmesiden 2020202.no

Se video med oppsummering før siste uken her:

Sportsmanden.no

 

Spre idrettsglede og gjør Sportsmanden mer kjent med å dele innlegget!
- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -