KarusellerRomerikeStomperudkarusellen

Foss og Røisgaard raskest på Lørenfallet

Duoen vant igjen i  det tredje løpet i Stomperudkarusellen

Stomperudkarusellen startet opp igjen etter sommerferien med det tredje av fire løp, et 6 km langt terrengløp fra Idrettsplassen på Lørenfallet. Glenn Røisgaard fra Aurskog-Høland Friidrettslag vant på gode 22.06, som er et helt minutt raskere enn fjorårets vinnertid til Ole-Martin Sandness fra Ull/Kisa. Sandness forbedret også tiden sin fra i fjor og knep andreplassen på 22.49, mens også unge Ole Tobias Utne Bjerke fra Sørum IL løp under 23 minutter med 22.56.

- - - - - Annonse (klikk på bildet) ⬇️ - - - - -
Glenn Røisgaard hevder seg alltid i toppen i de ulike karusellene på Romerike. Her fra ABIK-karusellen på Fetsund i fjor. Det ble seier både i det andre og  tredje løpet i Stomperudkarusellen. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no)

Raskeste kvinne var igjen veteranen fra Raufoss IL, Dorte Foss, som er en hyppig deltaker på løp i Romerike. Selv om Foss løper i klasse 50-54 år, var det ingen yngre damer som klarte å tukte hennes 26.44. Nærmest var ungjenten Emilie Høgne fra Aurskog-Høland Friidrettslag som løp på gode 27.18 i klasse J13-14 år.

Dermed ble det reprise i toppen fra det andre løpet i årets karusell, Aasgårdsrunden, som også ble vunnet av Røisgaard og Foss.

Dorte Foss konkurrerer stort sett hver helg. Fort løper hun også. I Stomperudkarusellens tredje løp var hun raskeste kvinne, mens hun her i Hamarløpet tidligere i sommer tok en klar klasseseier. (Foto: Frode Monsen / Sportsmanden.no)

Resultater Stomperudkarusellens 3.løp 2017 – klassevis

Se også fyldig reportasje fra årets første løp:

Solfylt start på Stomperudkarusellen

Siste løp i Stomperudkarusellen går tirsdag 5 september og er en sjelden anledning for mosjonister til å prøve seg på 800 meter på bane.

Stomperudrittet arrangeres 10.september, mens det nye terrengløpet Stomperudløpet går av stabelen 23.september.